Dit is Bio-oil, dé nieuwe redder in nood tegen je onderhuidse puistjes

Beauty

Dit is Bio-oil, dé nieuwe redder in nood tegen je onderhuidse puistjes

Laudonne Roos
Door

Laudonne Roos

Gepubliceerd op

23 april 2024 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Bio-Oil

Gepubliceerd op

23 april 2024 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Bio-Oil

Weinig dingen irritanter dan onderhuidse puisten. Je kunt ze niet uitknijpen en geen crème helpt, maar ze zitten als een soort Mount Everest op je gezicht. Wat oh wat helpt toch tegen deze gigantische dingen? Gooi dat dure serum maar weg, want jouw redder in nood is hier: bio-oil.

Nee, we hebben het niet over de biologische extra vierge olijfolie van de supermarkt om de hoek, bewaar die maar voor je salades. Dit gaat om een gezichtsolie van het merk Bio-oil, die online een hit is. Op TikTok barst het van lof voor deze simpele olie. Lees ook: Puisten rond je menstruatie? Zo kom je er vanaf volgens de dermatoloog

Na een jaar met onderhuidse puisten rond te lopen kreeg TikTokker Lisa Heurman een tip: probeer eens Bio-oil. Ze besloot het uit te testen en ja hoor, vijf dagen later waren de vervelende plekjes verdwenen. Ook in de comments zijn de kijkers enthousiast. Of ze waren al helemaal gek op dit product, of ze zijn naar de winkel gerend om het te halen. Heel veel kost het namelijk ook weer niet, voor 23 euro heb je al een 125 ml fles waar je lang mee doet.

Zeg maar dag tegen die oorlogswonden Naast dat het die verstopte joekels blijkbaar op magische wijze laat verdwijnen, werkt dit goedje perfect tegen littekens van puisten. Het verhelpt niet alleen een uitbarsting, je haalt de oude oorlogswonden van al dat uitknijpen en krabben er ook nog eens mee weg. Doe ons zo'n flessie.

delen
Laudonne Roos

Laudonne (2002) is tekststagiair bij &C en een ware 'geek'. Ze is een echte filmfreak, zeker als het gaat om de Harry Potter-films. Hoewel de boeken natuurlijk beter zijn. Als ze geen films kijkt geeft ze haar hele salaris uit aan make-up en skincare bij de Sephora.

Meer van deze auteur

Meer lezen