Vliegt de winkels uit: van deze mascara wordt iedereen knettergek

Beauty

Vliegt de winkels uit: van deze mascara wordt iedereen knettergek

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

21 april 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

21 april 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Ja hoor, de zoveelste nieuwe mascara op de markt die claimt je wimpers te voorzien van het false lash effect. Je koopt 'm voor iets meer dan 2 tientjes, en het internet ontploft er van.

Inslaan maar.

Lees ook: vliegt de winkels uit: roze lippenstift past bij elke look

Sterrenreviews We hebben het over de nieuwe Lash Sensational Firework mascara van Maybelline New York. De ene na de andere beautyfanaat op TikTok is laaiend enthousiast. In principe is de verpakking al aantrekkelijk, die is namelijk knalroze. En dat is niet het enige dat knalt. Wanneer je het aanbrengt krijg je binnen no time een paar wimpers waar je U tegen zegt. Hallo sprankelende oogopslag.

Lang zonder klontjes De vorm van het borsteltje, met een soort vuurwerkpatroon, zorgt voor 360° uitgewaaierde oogopslag. En dat is fijn, want hoewel we de laatste tijd gingen voor de effortless chic-look zonder zichtbare mascara, mogen je wimpers dit seizoen weer lang, langer, langst. Neem bij je volgende lik mascara dus vooral weer de onderwimpers mee. Je hoeft daarbij niet bang te zijn voor onverzorgde spinnenpootjes, want de formule is verrijkt met vitamine B5 voor opbouwbaar volume zonder aan elkaar geplakte toestanden. Laat die wimpers maar wapperen.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer lezen van Beauty