Vliegt de winkels uit: sociale media zijn in de ban van dit glanzende goedje voor een stralende huid

Beauty

Vliegt de winkels uit: sociale media zijn in de ban van dit glanzende goedje voor een stralende huid

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

24 maart 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

24 maart 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

We smeren wat af voor een egale en glanzende huid. Foundation hier, highlighter daar en dan hebben we het nog niet eens gehad over zelfbruiner en bronzer. Dat kan anders, moet L'Oréal gedacht hebben.

Beautyliefhebbers wereldwijd zijn in de ban van L'Oréals Lumi Glotion. Volgens velen is dit product het antwoord op al die dure bronzing drops en highlighters.

Wat is het precies? De Lumi Glotion kan het best omschreven worden als een highlighter, maar op sociale media gebruiken de meeste mensen het goedje over hun hele gezicht. Dat kan prima: de formule is hydraterend, het geeft je een stralende huid en het lijkt net alsof je een bezoekje hebt gebracht aan een tropisch eiland. De glotion is niet vet, veroorzaakt geen verstopte poriën, is dermatologisch getest en geschikt voor een gevoelige huid. Daarnaast is-ie beschikbaar in vier verschillende kleuren.

Je kunt een paar druppels verdelen over je hele gezicht voor een natuurlijke glow, maar je kunt het ook aanbrengen op je jukbeenderen, neus, binnenste ooghoeken en zelfs op je decolleté en schouders.

Kost dat? Je scoort de Lumi Glotion voor 8 euro bij je favoriete drogist. Wees er snel bij, want als we het internet mogen geloven, vliegt dit product de winkels uit.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Beauty