Vliegt de winkels uit: met deze borstel maak je de perfecte sleek bun

Beauty

Vliegt de winkels uit: met deze borstel maak je de perfecte sleek bun

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

18 maart 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

18 maart 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Je haar strak naar achter krijgen in een knot, vlecht of paardenstaart is nog altijd een uitdaging. Keer op keer raak je toch weer in gevecht met die hobbels en kleine plukjes die je look verpesten. Gelukkig is dat gehannes met deze borstel verleden tijd.

De sleek bun is perfect als je een slechte haardag hebt of wanneer je haar schreeuwt om een wasbeurt. Het staat netjes, het is praktisch en wanneer je het goed doet, blijft het ook nog eens de hele dag zitten.

Strakke bun of lamme arm? Zo makkelijk als al die prachtige vrouwen (hoi, Sofia Richie aka queen of the sleek bun) het laten lijken, zo ingewikkeld is het soms. Want dat haar? Dat wil maar niet strak blijven zitten, waardoor je uiteindelijk met los haar en een lamme arm de deur uitgaat.

Lees ook: Wacht effe: kun je echt ringworm krijgen van slapen met nat haar?

Nu is er een truc waarbij je haar wél in één keer strak naar achteren blijft zitten. En nee, dat is niet met extra gel, haarlak of een of ander duur middel. De Hair Up Styling Brush van Lee Stafford doet al het werk, want met één haal zit je haar gelijk goed. Social media staat vol filmpjes waarin beautyliefhebbers de borstel uittesten. Hadden we dat maar eerder geweten.

Hier koop je 'm De borstel scoor je onder andere bij Douglas voor 7,95 euro. Het enige dingetje: de borstel is zo populair dat-ie de winkels al is uitgevlogen. Ach, een kwestie van geduld voordat het weer op voorraad komt.

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Beauty