Vliegt de winkels uit: Lidl verkoopt spotgoedkope dupe van peperdure gezichtscrème

Beauty

Vliegt de winkels uit: Lidl verkoopt spotgoedkope dupe van peperdure gezichtscrème

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

8 mei 2023 om 14:00

Bron / Fotografie

pexels

Gepubliceerd op

8 mei 2023 om 14:00

Bron / Fotografie

pexels

Goed nieuws voor alle skincare junkies onder ons. Moederdag staat bijna voor de deur en daarom heeft Lidl haar populairste dagcrème weer toegevoegd aan het assortiment. De crème wordt vergeleken met een van de duurste crèmes ter wereld. Niet lopen, maar rennen!

Wie wil (en kan) er nou 570 euro uitgeven aan een gezichtscrème? Niemand, moet Lidl gedacht hebben. De supermarktketen verkoopt een dagcrème met dezelfde ingrediënten en dat voor een fractie van de prijs. Het potje kost slechts 3,99 euro, een prijsverschil van maar liefst 566. Ka-ching.

Goed stofje Zowel de dure variant als de dupe van Lidl bevatten de stof Myramaze, een verzamelnaam voor een paar ingrediënten met moeilijke namen. Dit goedje versterkt en hydrateert de droge huid. Altijd welkom. Verder belooft de crème kleine rimpels en fijne lijntjes tegen te gaan én is het verrijkt met SPF15. Natuurlijk zullen er hier en daar wat verschillen zijn tussen de twee crèmes, maar proberen kan natuurlijk nooit kwaad. Lees ook: Dit is waarom TikTok in de ban is van de 'everything shower'-trend Inslaan die hap Inslaan? Als je door de supermarkt loopt, moet je zoeken naar de Cien Cellulair beautylijn. De collectie bestaat uit een dagcrème, nachtcrème, oogmousse en serum. De nieuwe lijn ligt vanaf vandaag in de winkel, maar gaat razendsnel. Misgegrepen? Hou dan de website en de folder van de Lidl in de gaten, want wie weet komen ze binnenkort weer met een nieuwe lading.

Kleine disclaimer: Lidl claimt nergens dat ze een dupe hebben uitgebracht van een dure crème. Het nieuws kwam naar buiten via de Britse nieuwssite The Sun. Sindsdien vliegt de crème de winkels uit. Dat je het effe weet.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen

Shop meer beautyproducten