Vliegt de winkels uit: deze Laneige masker mini kit koop je gewoon voor een prikkie bij déze winkel

Beauty

Vliegt de winkels uit: deze Laneige masker mini kit koop je gewoon voor een prikkie bij déze winkel

Laudonne Roos
Door

Laudonne Roos

Gepubliceerd op

31 maart 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Laneige

Gepubliceerd op

31 maart 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Laneige

Zachte lippen wil iedereen, toch? Precies om die reden gaat een echte krachtpatser al tijden viraal op het wereldwijde web: het Lip Sleeping Masker van Laneige is een hit. Normaal gesproken is dit goddelijke goedje alleen maar online verkrijgbaar, maar daar komt nu verandering in.

De Etos verkoopt een kit met allemaal mini lipmaskers, en het beste? Het kost geen vermogen. Want wat is beter dan een lipmasker? Ja, juist. Vier mini lipmaskers die een lange tijd meegaan. Wees er maar snel bij, want voor je het weet moet je elke Etos in het land af.

Lees ook: Holy shit, Etos gaat e.l.f. verkopen: op deze 5 producten kunnen wij nu al niet wachten

Smaakexplosie Hoewel een lipmasker natuurlijk geen vijfgangendiner is, kan je niet voorkomen dat je smaakpupillen kennis maken met dit vloeibaar goud. Het lijkt wel een all-you-can-eat buffet. Voor elk is er wat wils: het masker heb je in de smaken rood fruit, grapefruit, appel-limoen en mint-chocolade.

Je hebt 'm voor een koopje De Laneige lipproducten zijn van ontzettend goede kwaliteit, maar als je al die verschillende versies wil proberen ben je eerlijk gezegd toch best een flink fortuin kwijt. Heb jij eens geluk, want deze mini-kit scoor je voor maar vijftien euro. Zo kan je ook nog eens wat anders proberen dan je gewoonlijke saaie lipbalsem, zonder dat je er een nier voor hoeft te verkopen.

delen
Laudonne Roos

Laudonne (2002) is tekststagiair bij &C en een ware 'geek'. Ze is een echte filmfreak, zeker als het gaat om de Harry Potter-films. Hoewel de boeken natuurlijk beter zijn. Als ze geen films kijkt geeft ze haar hele salaris uit aan make-up en skincare bij de Sephora.

Meer van deze auteur

Meer lezen