Nét als in Bridgerton: in deze roze satijnen pyjama van Primark ben jij diamond of the season

Style

Nét als in Bridgerton: in deze roze satijnen pyjama van Primark ben jij diamond of the season

Laudonne Roos
Door

Laudonne Roos

Gepubliceerd op

23 juni 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Roger Neve

Gepubliceerd op

23 juni 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Roger Neve

Wil jij je zo piekfijn uitgerust voelen als een echte Mayfair-dame? Dan zit je hier goed. In deze satijnen nachtkleding voelt het alsof je in een zijdezacht bed in Bridgerton wakker wordt. Waar we nog blijer van zouden worden, is als Benedict dan naast ons bed zou staan. Zucht.

Voor dat scenario zul je toch nog even moeten verder moeten dromen, maar je kunt je écht voelen alsof je rond paradeert in je grote landhuis. Primark heeft namelijk weer lekker uitgepakt in de pyjama's die wel heel veel lijken op die in de serie.

Lees ook: Bridgerton-actrice Nicola Coughlan wilde een versie met minder seksscènes voor haar moeder

Slapen in stijl Gelukkig is de Bridgerton-hype nog niet afgelopen, want deze parels passen precies in dat ideaalplaatje. En tegen die lichtroze kleur zeggen we geen nee. De lange slipdress is perfect voor de warme zomernachten die er (hopelijk snel) aan zitten te komen. Het ademt lekker én je ziet er ook nog eens goed uit wanneer je het eerste koffietje van de dag drinkt. Ben je niet zo van de jurken? Dan is er of course nog een top met een korte broek. Hallo nieuwe loungeset

Enne, als dat nog niet genoeg was, dan is er ook een supermooie lange overslagkamerjas. Echt zo'n ding waar je in verschijnt als je te horen krijgt dat je hele oude miljonair van een man onverwachts is verongelukt. Of terwijl je gewoon het oud-papier buiten zet, kan ook natuurlijk.

delen
Laudonne Roos

Laudonne (2002) is tekststagiair bij &C en een ware 'geek'. Ze is een echte filmfreak, zeker als het gaat om de Harry Potter-films. Hoewel de boeken natuurlijk beter zijn. Als ze geen films kijkt geeft ze haar hele salaris uit aan make-up en skincare bij de Sephora.

Meer van deze auteur

Meer lezen