Holy shit, Etos verkoopt vanaf nu e.l.f.: deze 5 populaire producten wil je inslaan

Beauty

Holy shit, Etos verkoopt vanaf nu e.l.f.: deze 5 populaire producten wil je inslaan

Laudonne Roos
Door

Laudonne Roos

Gepubliceerd op

3 april 2024 om 12:00

Gepubliceerd op

3 april 2024 om 12:00

Je hoeft de stad niet meer af te struinen voor een Douglas, voortaan koop je je favoriete primer gewoon bij de Etos om de hoek. Sinds 1 april verkoopt de winkel namelijk producten van het populaire beautymerk e.l.f. Wij hebben alvast een paar items op ons lijstje (en straks ook de jouwe) die we meteen gaan inslaan.

Er werd even gedacht dat het een 1 april-grap zou zijn, en inderdaad, wij waren ook sceptisch. Maar het is waar. De producten zijn écht aan het assortiment toegevoegd. Om je te helpen bij de komende keuzestress zijn hier een paar van onze e.l.f.-favorieten:

Lees ook: Wil je weten: zo teken je de eyeliner die perféct is voor jouw oogvorm

Power Grip Primer, €11 Deze primer gaat al tijden viral op TikTok, en dat is vanwege een goede reden. Dit plakkerige groene goedje heeft al in honderden testvideo's bewezen dat-ie een plaats op het e.l.f.-podium verdient. De gel houdt voor je make-up een lange tijd tiptop intact, zeg maar dag tegen 's middags je hele plamuurlaag opnieuw aan te brengen. Het roze zusje van dit product is overigens óók een hit.

ELF - Power Grip Primer

Halo Glow Liquid Filter, €15 We verkiezen een glanzende boven een matte huid, every day of the week. Let wel: dit is geen dagcrème, dus wil je er niet uitzien alsof je net van een intense spinklas komt, wees dan een beetje zuinig. Wij gebruiken dit product het liefst als een laag onder je foundation. Hallo glow from the inside. En als je geen zin hebt om je hele huid te bedekken, wat helemaal niet nodig is natuurlijk, gebruik je gewoon een klein beetje. Zo heb je alsnog een glanzende snoet en wat kleur.

ELF - Halo Glow Liquid Filter

Halo Glow Contour Beauty Wand, €10 Dat we niet allemaal geboren zijn met een gezicht als Bella Hadid, wil niet zeggen dat we dat niet na kunnen maken. Met deze Contour Wand geef je jezelf gewoon een scherpere kaaklijn en jukbeenderen waar je u tegen zegt cadeau. Nu is het alleen nog wachten op dat belletje van Chanel of je de show wil lopen.

ELF - Halo Glow Contour Beauty Wand

Lees ook: Anna Nooshin heeft sinds ze moeder is een bijzonder beautyritueel: 'Tegen de wallen'

Camo Liquid Blush, €8 Geen look is compleet zonder een blos op de wangen. Deze variant is aardig gepigmenteerd, dus wees niet té enthousiast. Voor je het weet lijk je meer op een clown, dan de Sabrina Carpenter-tutorial die je volgt. Maar hey, doe je er wel lekker lang mee.

ELF - Camo Liquid Blush

Dewy Coconut Setting Mist, €10 Als kers op de taart móeten we deze settingspray die samenwerkt met de plakkende primer. Zo smelt je al die laagjes poeder- en crèmeproducten samen tot een mooie mengelmoes. En laat dat nou precies zijn wat we willen in 't leven.

ELF - Dewy Coconut Setting Mist

Hoppa, zo heb je met een paar dingen een volledige make-up look, zonder dat het je een fortuin kost. Goed voor je looks én je portemonnee. De prijzen zijn gebaseerd op hoeveel ze nu kosten bij de Douglas.

delen
Laudonne Roos

Laudonne (2002) is tekststagiair bij &C en een ware 'geek'. Ze is een echte filmfreak, zeker als het gaat om de Harry Potter-films. Hoewel de boeken natuurlijk beter zijn. Als ze geen films kijkt geeft ze haar hele salaris uit aan make-up en skincare bij de Sephora.

Meer van deze auteur

Meer lezen