Vliegt de winkels uit: deze bronzerstick van de Action is razendpopulair en kost maar 2,29 euro

Beauty

Vliegt de winkels uit: deze bronzerstick van de Action is razendpopulair en kost maar 2,29 euro

Sanne Roes
Door

Sanne Roes

Gepubliceerd op

27 juli 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

fotografie Elise Haman

Gepubliceerd op

27 juli 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

fotografie Elise Haman

Je hebt 'm vast weleens in de winkel zien liggen: de sunkissed glow bronzerstick van de Action. Deze bronzer vliegt as we speak de winkels uit, omdat TikTokkers het product massaal promoten. Volgens hen is hij namelijk net zo goed als duurdere varianten.

Groot voordeel: deze bronzer kost maar 2,29 euro. Portemonnee blij, jij blij. Jij weet wel wat je bij je volgende bezoek in je mandje gooit.

Wil je hebben De Max & More sunkissed glow bronzerstick is beschikbaar in twee kleuren: Touch of Sun en Golden Hour. Het is een grote stick, waardoor je lekker veel product hebt voor zo'n lage prijs. Met dit product heb je twee vliegen, euh, bronzers in een klap: je kunt 'm zowel op je gezicht aanbrengen als op je lichaam. Perfect om deze zomer in je koffer te gooien.

Lees ook: Vliegt de winkels uit: deze lipliner van de Action blijft eeuwig zitten en kost nog geen euro

Volgens fans blijft de bronzer lang op je huid zitten en is hij makkelijk in gebruik. Breng het product aan met een make-up kwast, of gebruik gewoon je vingers voor een natuurlijk effect. Maak je look helemaal af met de Max & More highlighter-stick die maar 1,49 euro kost.

Kus van de zon Bronzer gebruiken we om een sunkissed effect te krijgen: je ziet eruit alsof je de hele dag in de zon hebt gelegen. Breng het product daarom aan op plekken waar je normaal een tan krijgt: je jukbeenderen, je neus en net onder je haarlijn. Op je lichaam kun je hem op je schouders gebruiken, op je sleutelbenen en/of op je borst. Het product creëert een mooie glans én is helemaal vegan. Wees er snel bij, want de verkoop gaat hard!

delen
Sanne Roes

Sanne Roes is geboren in 2000 (je weet wel, dat jaar dat de wereld zou vergaan maar toch gewoon bleef draaien) en is tekststagiair bij &C. Ze komt uit de Achterhoek maar kan geen woord dialect verstaan, behandelt haar planten alsof het haar kinderen zijn en zingt regelmatig - tot grote ergernis van de buren - de longen uit haar lijf onder de douche.

Meer lezen

Meer van deze auteur

Shop meer beautyproducten