Vliegt de winkels uit: deze betaalbare haarspray gebruikt Kendall Jenner

Beauty

Vliegt de winkels uit: deze betaalbare haarspray gebruikt Kendall Jenner

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

19 mei 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

19 mei 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld NL Beeld

We blijven ons verbazen over de kapsels van celebrities. Op welk evenement ze ook zijn: hun haren blijven de hele dag precies zitten als ze willen. Ons haar zakt daarentegen al in na één keer niezen. Zelfs met een bus haarlak erin.

Daarom willen we maar al te graag weten wat er in die haren van celebs gaat. Hebben wij effe geluk dat Tamás Tüzes, de haarstylist van Kendall Jenner, onthulde welke haarspray ze gebruikt.

Doei losse haartjes Tamás verklapte onlangs welke haarspray hij gebruikte voor Kendalls look tijdens het Met Gala. Het model en de realityster verscheen op de loper in een vintage Givenchy-jurk en een retegoede coupe waarbij ieder haartje perfect zat. Met een prachtige half-up, half-down-stijl lagen Kendalls lange lokken als een waterval op haar rug.

Lees ook: Dit is hoe Matilda Djerf haar bekende blow-out voor elkaar bokst

Met de L'Oreal Elnett Satin Extra Strong Hold Hairspray - kon die naam nog langer?! - zorgde Tamás ervoor dat Kendalls losse haartjes en golvende lokken de hele nacht bleven zitten. En het beste van alles? De spray kost slechts zeven euro bij de drogist. Gevalletje niet lopen maar rennen.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Beauty