5 dingen die je jezelf wil afvragen voordat je een pony knipt

Beauty

5 dingen die je jezelf wil afvragen voordat je een pony knipt

Nienke van Zutphen
Door

Nienke van Zutphen

Gepubliceerd op

6 september 2023 om 19:00

Gepubliceerd op

6 september 2023 om 19:00

Zal ik een pony nemen? Deze levensbepalende vraag spookt vast wel eens door je hoofd. Begrijpen we. Maar voordat je nu met je schaar in de aanslag een spiegel opzoekt: denk eerst nog even hier over.

Is je relatie net uit? Yep, van een relatiebreuk kun je soms een beetje de weg kwijt raken. De enige persoon die nu moet leven met alle keuzes die je maakt, ben je zelf. Niemand die het iets uitmaakt wat je met je haar doet. Maar wel iedereen die het ziet. En misschien dus ook wel een eventueel nieuwe partner. Just saying.

Ga je door een identiteitscrisis? Trek je je hele bestaan in twijfel? Weet je even niet wat je met jezelf moet? En hoe groot is de kans dat een pony je ineens alle antwoorden op alle levensvragen geeft? Precies. Kleiner dan de kans dat Leendert en Thalia van B&B nog ooit bij elkaar komen. Maar he, no judgment verder.

Lees ook: Blond en ’s winters kwetsbaar haar? Dit kun je daaraan doen

Doe je het uit gemak? Een pony als oplossing voor je bad hair day. De enige die in dat sprookje gelooft ben jij. Al dat fõhnen, kammen en bijknippen is veel meer werk dan je denkt. Meer dan even een stijltang door je haar halen.

Heeft iemand gezegd dat het mooi zal staan? Heb je je ponywens al eens met iemand besproken? Bijvoorbeeld met je partner terwijl die zat te gamen? Als de reactie enkel een kort knikje of een afwezig "ja, leuk" was, dan adviseren wij om er nog eens goed over na te denken.

Lees ook: Scheelt een haartje: hierdoor heb je nu meer haaruitval

Wil jij dit al langer dan twee dagen, zes uur en vijfenveertig minuten? Van of je die dure laarzen zal kopen tot de kleur van je deurmat: hoewel je over sommige beslissingen wel maanden nadenkt, lijkt deze regel niet op te gaan voor je haar. Voor je eigen bestwil: doe toch maar wel.

delen
Nienke van Zutphen

Nienke van Zutphen is geboren in 2002 (dat jaar dat de gulden de euro werd) en is tekststagiair bij &C. Ze herkent elk liedje van The Weeknd binnen 5 seconden, slaapt het liefst met haar knuffels en als ze chagrijnig is, heeft ze waarschijnlijk honger.

Wil je ook lezen

Meer van deze auteur