Blond en ’s winters kwetsbaar haar? Dit kun je daaraan doen

Beauty

Blond en ’s winters kwetsbaar haar? Dit kun je daaraan doen

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

1 november 2022 om 18:00

Gepubliceerd op

1 november 2022 om 18:00

Er zitten heus leuke kanten aan de winter (hallo, glühwein), maar die kwetsbare haren die bij blondies ’s winters om de hoek komen kijken? Die ben je liever kwijt dan rijk.

Elk jaar weer hoop je de dans te kunnen ontspringen: zullen die kwetsbare haren nou een keer wegblijven? Eindelijk eens sterk, volumineus haar in de winter, net zoals in de zomer? Maar nee hoor: zodra de temperaturen dalen, piepen ze op. Ze breken af en zijn zo droog als de grappen van Henry van Loon.

Herstelwerkzaamheden Nu kun je ontsnappen aan de kou en overwinteren in een warm oord, maar er is een makkelijkere optie: je lokken extra hydrateren. Dat kunnen ze namelijk wel gebruiken in de winter. De Omniblonde Rejuvenation-lijn, die bestaat uit een shampoo, conditioner en masker, is speciaal ontworpen om blond haar te hydrateren, versterken en repareren. En dan hebben we het over natuurlijk, maar óók over geverfd blond haar.

Omniblonde lijn

Geef ze glans Het geheim erachter? Deze producten zijn ontwikkeld met behulp van het Omni Lightening Defense Complex, de nieuwste wetenschappelijke technologie voor herstel van blond haar. De shampoo en conditioner zitten vol met ingrediënten waar je haar dol op is, zoals zonnebloemextract, maissuiker en gojibessen. De pH-waarden zijn bovendien volledig afgestemd op blond haar. Het resultaat: gehydrateerde lokken, waardoor ze glanzen en de kans op haarbreuk afneemt. En hallo, dat volume! O, en dan ruiken ze ook nog eens lekker naar onder andere citrus en bloemen.

Win-win Heb je donker haar en zie je inmiddels een tikkie groen van jaloezie? Hoeft niet: ook brunettes kunnen de Rejuvenation-lijn gebruiken. De Omniblonde-producten zijn trouwens niet alleen goed voor je haar, ook het milieu wordt er blij van: het merk is volledig vegan, cruelty-free, sulfaat- en parabenenvrij. De flessen zijn honderd procent recyclebaar en de producten zijn vrij van harde chemicaliën en kleurveilig.

Dit is een samenwerking met Omniblonde.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio