Deze spotgoedkope voedende crème is een wondermiddel volgens Hailey Bieber, Victoria Beckham en Julia Roberts

Beauty

Deze spotgoedkope voedende crème is een wondermiddel volgens Hailey Bieber, Victoria Beckham en Julia Roberts

Nienke van Zutphen
Door

Nienke van Zutphen

Gepubliceerd op

20 mei 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

20 mei 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

De drogist staat tegenwoordig vol met allerlei soorten 'wondermiddeltjes' voor je huid. Je zou er bijna keuzestress van krijgen. Toch is er één crème die er volgens verschillende sterren bovenuit springt. En hij is ook nog eens spotgoedkoop. Maak kennis met Weleda Skin Food.

Weleda Skin Food is een voedende crème voor het hele lichaam die niet op dieren getest is. En van de prijs word je helemaal blij. Voor 6 euro heb je 'm al. Waarom hij zo goed is? Dat laten we Julia, Victoria en Hailey even zelf uitleggen.

Lees ook: Moisturize maar raak: met deze 7 moisturizers is je huid zo weer de oude

Julia Roberts Ondanks dat de actrice al richting de zestig gaat, ziet haar huid er nog steeds stralend uit. Aan InStyle magazine vertelde ze dat Weleda Skin Food haar reddende engel is bij een droge huid. Niet alleen voor haar gezicht, maar ook haar handen, voeten en ellebogen worden lekker ingevet. Zo blijft ze een Pretty Woman.

Victoria Beckham De Britse zangeres smeert het liefst het hele product over haar hele lichaam, vertelt ze aan Into the Gloss. Na het zonnen gebruikt ze het samen met kokosolie - ja gewoon die je ook in je pan gooit. Beetje plakkerig, maar dan heb je ook wat.

Lees ook: Smeer jij je dagcrème in de verkeerde volgorde? Zo heurt het eigenlijk

Hailey Bieber Hailey Bieber plaatste zelfs een complete skincare TikTok video. 'Ik gebruik graag een rijkere, zwaardere crème tijdens mijn routine. En deze doet precies wat hij moet doen. Hij voegt hydratatie en glans toe.'

Smeer'‘m Hoe graag we nu ook heel die tube op ons gezicht willen smeren - wie wil er niet zo'n huid als Hailey? - toch is het beter om dat niet te doen. Weleda Skin Food is een rijke crème die specifiek bedoeld is om droogheid tegen te gaan. Smeer je te veel, dan krijg je een glimmend hoofd. En dat staat bij ons gewone stervelingen net wat minder charmant.

delen
Nienke van Zutphen

Nienke van Zutphen is geboren in 2002 (dat jaar dat de gulden de euro werd) en is tekststagiair bij &C. Ze herkent elk liedje van The Weeknd binnen 5 seconden, slaapt het liefst met haar knuffels en als ze chagrijnig is, heeft ze waarschijnlijk honger.

Wil je ook lezen

Meer van deze auteur

Shop meer SPF-crèmes