Wil je zien: deze kneiterdure sneaker lijkt op een hoopje uitgespuugd gras

Style

Wil je zien: deze kneiterdure sneaker lijkt op een hoopje uitgespuugd gras

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

15 mei 2023 om 16:00

Bron / Fotografie

beeldbank Pexels

Gepubliceerd op

15 mei 2023 om 16:00

Bron / Fotografie

beeldbank Pexels

De wereld gaat naar de klote en daarom is het goed om soms even de-influenced te worden met wat producten die je absoluut niet wilt kopen. Deze sneaker van Nike is daar een goed voorbeeld van.

We hebben het over de Nike Dunk Low Cactus Plant Flea Market-sneaker.

Lees ook: De tegenhanger van influencers: waarom is #deinfluencing opeens zo groot op TikTok?

The Grinch on crack De schoen lijkt op een, tja, combinatie van The Grinch on crack, een hoopje uitgespuugd gras en een krop sla. Kan het nog lelijker? Ja, dat kan. De rubberen zool - die het een artistieke of zeg gerust extra lelijke twist geeft - lijkt dan weer op een stuk gesmolten asfalt. Maar goed, dat is onze bescheiden mening, he. Bekijk de foto hieronder en oordeel zelf.

Hoe lelijker, hoe gewilder Je zou denken dat mensen deze schoen voor nog geen euro zouden aanschaffen. Niets is minder waar. Ondanks dat het gedrocht 995 (!) euro kost, is deze sneaker ontiegelijk populair. De laatste exemplaren gaan as we speak over de toonbank. En het is niet eens 1 april, carnaval of Halloween. HOE DAN!

Hoe lelijker het kledingstuk, hoe gewilder lijkt het motto in modeland. Hetzelfde zagen we gebeuren bij de vuilniszak-tas van Balenciaga, de leren paardentas van Hermès (we hebben er nog nachtmerries van) en het DHL-shirt van Vetements. Zucht…

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Meer Style