Kelly's klerenkwestie: 'Deze winter ben ik hoogzwanger. Wat draag ik zonder eruit te zien als alle anderen?'

Style

Kelly's klerenkwestie: 'Deze winter ben ik hoogzwanger. Wat draag ik zonder eruit te zien als alle anderen?'

Kelly Huijsman
Door

Kelly Huijsman

Gepubliceerd op

9 februari 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

9 februari 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Hoe draag je een spencer zonder op een opa te lijken en hoe krijg je in godsnaam die olievlek uit je shirt? Kelly Huijsman, dé styliste van Chantal Janzen en andere bekende koppen, geeft wekelijks antwoord op prangende modevragen van lezers.

Deze week een vraag van Brech: 'Deze winter ben ik hoogzwanger. Wat draag ik zonder eruit te zien als alle anderen?'

Kelly: 'Probeer zo lang mogelijk je eigen kleding door te dragen. Denk bijvoorbeeld aan jasjes en broeken. Het helpt om broeken bij de juiste kleermaker te laten vermaken of door elastiekjes in de band te laten zetten. Of ga zelf aan de slag en verleng de sluiting van je favoriete broek met deze makkelijke truc.

Lees ook: Kelly's keuze: met deze items creëer jij dezelfde kledingkast als Romy Boomsma

Wat betreft zwangerschapskleding heb ik een paar tips. Ik was tijdens mijn zwangerschap onwijs fan van Asos. Als je bijvoorbeeld een feestje of event op de planning hebt waar je echt wil uitpakken, is dit een heerlijke webshop met een uitgebreide maternity-afdeling. Verder kun je terecht bij H&M. De basics hier zijn top en goed geprijsd. Waar je misschien niet zo snel aan denkt, maar wat wel onwijs comfortabel is? Shapewear! Niet om slanker te lijken tijdens je zwangerschap, maar voor goede ondersteuning bij alles wat zwaarder wordt. Bonuspuntje: het draagt ook nog eens bij aan de juiste houding.

Spanx, € 89,95

Spanx

Wat ik ook top vind voor tijdens de zwangerschap is de tube dress van Wolford. Je kan het op meerdere manieren dragen: als jurk, als top en als je 'm dubbelvouwt als rok. Verwen jezelf tijdens de zwangerschap extra met leuke afstyling in de vorm van sieraden. Hiermee kan je iedere outfit wat spice geven en eigen maken.'

Wolford, € 175

Jurk - Spanx

delen
Kelly Huijsman

Kelly Huijsman is personal stylist van onder andere Chantal Janzen. Ze kan shoppen als de beste en doet dit net zo graag voor haar werk als voor zichzelf.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen