Lekker in balans: mama Carlijn over poepluiers en collega's

Oh Baby!

Lekker in balans: mama Carlijn over poepluiers en collega's

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

7 september 2022 18:00

Gepubliceerd op

7 september 2022 18:00

Welkom in de wondere wereld van (bijna) moeders. Want daar valt nogal een hoop te combineren: zwangerschappen, kleine kinderen, drukke banen, partners en daarbij ook prettig om je sociale leven een beetje leuk bij te houden. Dé ingrediënten voor een #busymomlife en daarom extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. In deze serie nemen we een kijkje in de levens van verschillende (bijna) moeders om te zien hoe zij dit alles combineren. In deze aflevering: influencer Carlijn Blom.  

Gezelligheid kent geen tijd Wanneer de stad Alkmaar ontwaakt, start de dag voor Carlijn meestal gezellig samen met haar man en haar dochter June in bed. Daarna is het tijd om de kleine Jaxx uit bed te halen. Een aantal maanden geleden beviel Carlijn met een keizersnede van hem. Gelukkig voelt zij zich na de herstelperiode goed. Wel heeft ze met twee jonge kinderen last van slaapgebrek, geeft ze lachend toe. Carlijn gebruikt de ochtenden dat ze thuis is om het huishouden op orde te krijgen en daarna is tijd voor een knusse lunch met elkaar.   Wisseltruc Drie dagen in de week worden de poepluiers ingeruild voor haar fijne collega’s. Carlijn geniet namelijk enorm van de tijd met de kleintjes thuis, maar vindt het ook heerlijk om te werken en ziet dit ook echt als tijd voor haarzelf. Carlijn vindt het belangrijk om zowel thuis als op kantoor voldoende water te drinken. Ze wordt dan ook zelden gespot zónder een fles water binnen handbereik. Omdat Carlijn borstvoeding geeft, is het extra belangrijk dat ze voldoende water drinkt. Borstvoeding bestaat namelijk voor 85% uit water. Wanneer ze te weinig water drinkt, merkt ze dit dan ook gelijk aan haar melkproductie. Omdat SPA-water mineraalarm is zonder chemische of microbiologische behandeling kan ze dit met een gerust hart de hele dag door drinken. De perfecte dorstlesser.  

SPA water drinkfles sfeerbeeld #busymomlife

Echte liefde Je weet pas wat echte liefde is als je kinderen hebt gekregen, stelt Carlijn. Wel vraagt ze zich af wat zij hiervoor met al haar tijd deed, want sinds de komst van de kinderen is het alleen maar rennen, vliegen en weer door. Quality time schiet er daardoor stiekem nog wel eens bij in, maar ze probeert dit toch regelmatig in te plannen. Dat plannen van Carlijn, werpt ook zijn vruchten af met het drinken van voldoende water. Zo heeft zij gedurende de dag voldoende ‘watermomentjes’. Tijdens deze watermomentjes drinkt zij het liefst SPA Reine: zuiver en ook nog eens 100% klimaatneutraal. Zo zien we het graag!  Join the (SPA® Mama) Club Goed voor jezelf zorgen is volgens Carlijn - juist nu - extra belangrijk. Om zich goed voor te bereiden is ze lid van SPA® Mama Club. Hier leest zij alles over het belang van water voor haar en haar kindje, vind ze tips voor de beste apps voor tijdens haar zwangerschap en spaart ze voor superzachte badartikelen. Benieuwd geworden? Join the club en maak direct kans op een SPA® mama pakket en abonnement op &C Magazine! Meer zien? Lily van @hashtagbylily gaf ons een kijkje in haar dagelijkse leven als mama (to be). Klik hier voor haar aflevering. En ben je benieuwd naar een dag in het leven van influencer Viora? Klik dan hierDit is een samenwerking met SPA.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt branded content en activatie-campagnes. Prikkelende en vooral amuserende campagnes, waarmee we vrouwen 18-44 jaar in het hart weten te raken. Campagnes op maat, met relevantie voor het merk, en waarin altijd een knipoog en relativering voelbaar is. Alle campagnes worden in-house ontwikkeld, van strategie, concept, productie tot distributie. Waar relevant 360-graden doorvertaald naar videoseries, printcampagnes, advertorials, social stories, podcast, live activaties en meer. '...reaching and engaging women through compelling content…'

Meer van &C the brandstudio