Deze schoenen zijn zó licht, past eindelijk een keer die vakantiekoffer dicht

Style

Deze schoenen zijn zó licht, past eindelijk een keer die vakantiekoffer dicht

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

1 mei 2024 om 18:00

Gepubliceerd op

1 mei 2024 om 18:00

Je vakantiekoffer is gepakt -  er past geen tandenstoker meer bij - en dan realiseer je je ineens: shit - je sneakers... Je plet, je propt, je pusht, en het resultaat: een gescheurde rits en schoenen met dertien deuken erin. Dat moet anders, en HEYDUDE - dat kan ook anders.

Nee, we proberen niet populair te doen, we missen ook geen spatie, en onze capslock stond ook niet per ongeluk aan: HEYDUDE is een schoenenmerk waar je deze lente en zomer heel blij van gaat worden. En we geven ook nog eens tien paar gratis weg. Snel even verder lezen dus. 

Zo licht als een veertje HEYDUDE is een schoenenmerk voor mannen, vrouwen en kinderen, met alleen maar schoenen in de collectie die zo licht zijn als veertjes. Dat is niet alleen fijn omdat die koffer dan eindelijk een keer dicht gaat zonder dat je de buurvrouw moet vragen er samen met jou op te gaan zitten, ze voélen ook nog eens aan als slippers. Lekker luchtig, en tegelijkertijd ideaal voor warme dagen waarop je een beetje gefatsoeneerd ten tonele moet verschijnen. 

Prints, kleurtjes en modellen En gefatsoeneerd, dat ben je absoluut met een HEYDUDE aan je voet. De schoenen zijn er in verschillende stijlen en allemaal op duurzame wijze gemaakt.Een rustige outfit afmaken met een kleurrijke, sneaker-achtige schoen? Of juist een kleurrijke outfit met een rustige, iets nettere schoen? Kan allemaal. Wij zouden bijna zeggen: voor ieder gemoed een ander model aan de voet. En een ander printje. Oftewel: de perfecte schoen voor elke gelegenheid.

Winnen! Nieuwsgierig geworden naar de collectie van dit leuke nieuwe merk? Neem vooral even een kijkje op www.heydude.nl. En oja, die winactie - zouden we in ons enthousiasme nog bijna vergeten. We mogen tien paar weggeven, en het enige wat je daarvoor hoeft te doen is hieronder je gegevens achterlaten. 

Hebben, hebben, hebben? Yes! Van vragen word je in dit geval niet overgeslagen. Zijn we niet al te kinderachtig in. Laat dus snel je gegevens achter en met een beetje geluk wandel jij de lente binnen op nieuwe schoenen. 

Dit is een samenwerking met HEYDUDE.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen van Style