Zien: zo combineert mama (to be) Lily zwangerschap, werk én me-time

Oh Baby!

Zien: zo combineert mama (to be) Lily zwangerschap, werk én me-time

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

26 juni 2022 om 18:00

Gepubliceerd op

26 juni 2022 om 18:00

Zo combineert mama (to be) Lily zwangerschap, werk én me-time - &C x SPA

Zo combineert mama (to be) Lily zwangerschap, werk én me-time - &C x SPA

Lukt het niet om de bovenstaande video te bekijken? Zorg er dan voor dat je de cookies accepteert.

Welkom in de wondere wereld van (bijna) moeders. Want daar valt nogal wat te combineren: zwangerschappen, kleine kinderen, vriendschappen, drukke banen en partners. Dé ingrediënten voor een #busymomlife en daarom extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.

In deze serie nemen we een kijkje in de levens van verschillende (bijna) moeders om te zien hoe zij dit alles in balans houden. In deze aflevering laat influencer Lily (van @hashtagbylily) zien hoe zij dit doet. Zomerstart Voor Lily staat de maand juni niet alleen in het teken van de start van de zomer, maar verwelkomt zij samen met het haar man Nigel ook hun eerste kindje. Ze heeft een drukke baan waarbij haar dagen gevuld zijn met afspraken, mails en het creëren van mooie content. Een vol programma, waarbij een fijne routine belangrijk is.   Ochtendglorie Wanneer Lily opstaat, start ze de dag graag met een krakend verse croissant, een kop koffie en een glas SPA-water op haar balkon. Belangrijk, want een (bijna) moeder heeft tussen de 2 en 2,5 liter water per dag nodig. Gelukkig kan Lily SPA-water met een gerust hart drinken, aangezien het zuiver en mineraalarm is. Goed voor haar en haar baby. Ook mentaal zorgt ze voor een goede start met behulp van meditatie. Zo zijn zowel lichaam als geest klaar voor een volle werkdag met afspraken en mails thuis of op kantoor. Aardbeien met zout Terwijl Lily al bijna uitgerekend is, zag je – door haar bescheiden buikje - tot voor kort niet dat ze zwanger was. Toch merkt ze een aantal veranderingen bij haarzelf. Zo heeft haar lichaam behoefte aan de unieke combinatie van zoet en zuur in de vorm van aardbeien met zout. Een interessante snack, op z'n zachtst gezegd. Daarnaast heeft ze meer rust nodig dan normaal. Een fles SPA-water is altijd in de buurt, want er is nog iets veranderd sinds haar zwangerschap: ze heeft de hele dag dorst. Gelukkig is het drinken van water ook nog eens goed voor je humeur. Mooi meegenomen!  1+1=3 Lily en haar man Nigel zijn maar liefst negentien jaar samen, in 2021 getrouwd en bekronen dit jaar hun liefde met de komst van hun eerste kindje. Ze zijn al zo lang met twee dat ze denkt dat het best even wennen wordt met de kleine erbij. Lily kijkt enorm uit naar dit nieuwe hoofdstuk als een gezin van drie. Om zichzelf zo goed mogelijk voor te bereiden is Lily lid van SPA® Mama Club. Bij SPA® Mama Club vindt ze tips voor haar en haar baby om fit, gezond en gehydrateerd te blijven tijdens én na haar zwangerschap. Handig toch? 

Bekijk de aflevering van mommy Viora hier! Join the (SPA® Mama) Club Benieuwd geworden? Meld je dan snel aan bij SPA® Mama Club. Hier lees je alles over het belang van water voor jou en je kindje, vind je tips voor de beste apps voor tijdens je zwangerschap en spaar je voor superzachte badartikelen. Join the club en maak direct kans op een SPA® mama pakket en abonnement op &C Magazine! Dit is een samenwerking met SPA.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.