Namasté: zo blijft Viora tijdens haar zwangerschap fit en soepel

Oh Baby!

Namasté: zo blijft Viora tijdens haar zwangerschap fit en soepel

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

21 juli 2022 om 18:00

Gepubliceerd op

21 juli 2022 om 18:00

Namasté: zo blijft Viora tijdens haar zwangerschap fit en soepel - &C x SPA

Namasté: zo blijft Viora tijdens haar zwangerschap fit en soepel - &C x SPA

Lukt het niet om de bovenstaande video te bekijken? Zorg er dan voor dat je de cookies accepteert.

Welkom in de wondere wereld van (bijna) moeders. Want daar valt nogal een hoop te combineren: zwangerschappen, kleine kinderen, drukke banen, partners en daarbij ook prettig om je sociale leven een beetje leuk bij te houden. Dé ingrediënten voor een #busymomlife en daarom extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.

In deze serie nemen we een kijkje in de levens van verschillende (bijna) moeders om te zien hoe zij dit alles combineren. In deze aflevering: influencer Viora (van BeMoreUnicorn). Nog net zo soepel Viora is zwanger van haar eerste kindje. Samen met haar partner Joost verwacht ze een meisje. Ze voelt zich hartstikke goed, dus voor haar is de zwangerschap dan ook absoluut geen reden om de dag niet sportief te beginnen. Even naar de sportschool of een wandeling in de frisse buitenlucht. Maar het liefst rolt ze haar matje uit en manoeuvreert ze zich nog even soepel als voor haar zwangerschap in een child's pose of downward-facing dog. Namasté! Roze tompouce: een meisje Daarna is het tijd om de laptop open te klappen en de blender een slinger te geven voor een gezonde smoothie. Haar key ingredient? SPA-water. Zo krijgt ze gelijk in de ochtend een hydratie-boost. En dat is belangrijk, want een (bijna) moeder moet tussen de 2 en 2,5e liter drinken om goed gehydrateerd te blijven. Of ze het merkt als ze onvoldoende drinkt? Gelijk! Vermoeidheid, droge lippen en hoofdpijn komen dan direct de hoek om kijken. Gelukkig is het water van SPA mineraalarm en zonder chemische of microbiologische behandeling en kan ze het de hele dag drinken. Het lukt Viora niet om de héle dag gezond bezig te zijn dus zo nu en dan is het tijd voor haar favoriete craving: een knalroze tompouce. Dat heeft ze van mij! Natuurlijk staat het haar vrij om te dromen over een klein wensenlijstje met eigenschappen voor de baby. Viora hoopt dat haar kleine spruit straks even avontuurlijk en met een positieve mindset als zijzelf de wijde wereld intrekt. Wel hoopt ze dat haar dochter iets minder chaotisch is dan zijzelf. Liever een beetje gestructureerd het leven door. Staat genoteerd. Join the (SPA® Mama) Club Goed voor jezelf zorgen is volgens Viora - juist nu - extra belangrijk. Om zich goed voor te bereiden is ze lid van SPA® Mama Club. Hier leest zij alles over het belang van water voor haar en haar kindje, vind ze tips voor de beste apps voor tijdens haar zwangerschap en spaart ze voor superzachte badartikelen. Join the club en maak direct kans op een SPA® mama pakket en abonnement op &C Magazine! Ook Lily van @hashtagbylily gaf ons een kijkje in haar dagelijkse leven als mama (to be). Klik hier voor haar aflevering.  Dit is een samenwerking met SPA.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.