Psyche
Sterrenstof: dit zegt de jaarhoroscoop over jouw financiën in 2020
Psyche
Sterrenstof: dit zegt de jaarhoroscoop over jouw werk in 2020
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Sterrenstof: dit zegt de jaarhoroscoop over jouw liefdesleven in 2020
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Vakantiehoroscoop: zo staat het er deze zomer voor met de liefde
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #38
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Jaarhoroscoop: dit hebben de sterren in 2020 voor jou in petto
Psyche

Jaarhoroscoop: dit hebben de sterren in 2020 voor jou in petto

Of je dit jaar gaat trouwen, een huis koopt, je baan opzegt of je relatie uitmaakt staat allemaal in de sterren. Benieuwd wat jouw jaarhoroscoop voor 2020 in petto heeft? Wij weten het.

30-12-2019 08:00
Tekst: Nathalie Kriek Beeld: Getty Images

Steenbok
23 december - 20 januari
Werk: Ondanks het feit dat je jezelf een aantal fantastische doelen hebt gesteld, is 2020 niet het jaar waarin je deze ook daadwerkelijk behaalt. Jammer joh. Juist nu is het beter om nieuwe dingen te leren, ervaring op te doen en rustig rond te kijken naar wat eventueel je volgende stap zou kunnen zijn. Hardlopers zijn doodlopers dit jaar, dus gun jezelf de tijd die je nodig hebt om de beste te worden. Want als je eenmaal goed op weg bent, houdt niets of niemand je meer tegen. Een goede voorbereiding is het halve werk. En niet te vergeten: een positieve instelling.

Geld: Je hebt de neiging om overal beren op de weg te zien, terwijl dat helemaal niet nodig is. Vooral de eerste zes maanden verdien je je geld op een leuke manier die je niet eens al te veel inspanning vergt. Meer moeite kost het je om je zorgen over je financiën los te laten. Relax, Steenbok. Als je meer bezit dan je nodig hebt en minder nodig hebt dan je bezit ben je al rijk genoeg toch? Ga met het geld dat je kunt missen lekker de stad in of boek een weekend weg. Tijd is geld, maar vrije tijd is onbetaalbaar.

Liefde: Het zal er allemaal wat tam aan toegaan op liefdesgebied. Je bent druk met werk en jezelf en denkt veel na over de dingen die je graag nog wilt bereiken. Daardoor kan het zelfs gebeuren dat je het niet eens in de gaten hebt dat je lief tegen je praat, laat staan dat je zin hebt om andere dingen te doen. Natuurlijk wordt er ook gesekst in 2020, maar wel beduidend minder dan anders. Single Steenbokken staan ondanks hun drukke agenda zeker af en toe open voor een date, maar hebben geen intentie zich te binden, het is meer voor de leuk.

Waterman
21 januari - 18 februari
Werk: Het gaat je voor de wind dit jaar, maar je zou Waterman niet zijn als je hier zomaar genoegen mee zou nemen. Stilstand is achteruitgang, vind je, dus blijf je alert op nieuwe kansen. En als deze zich niet aandienen, creëer je ze gewoon zelf. Waak er wel voor dat je niet alleen maar met je werk bezig bent. Hoewel het een poosje wat beter is gegaan, is de kans groot dat je dit jaar in je oude gewoonte vervalt en de balans tussen werk en vrije tijd weer zoek raakt. Juist omdat je 24/7 vol ideeën zit, blijft optimale ontspanning een ding.

Geld: Hoewel het er niet verkeerd uitziet, is de kans wel groot dat je rond de zomermaanden een enorme kostenpost op je dak krijgt. Nadat je de grootste schrik te boven bent blijkt het toch allemaal wel mee te vallen. Het bedrag is niet gering, maar het is gelukkig ook weer niet zo erg dat je niet meer op vakantie kunt. Als je na de zomer weer aan het werk gaat, wacht zich een aangename verrassing die je de eerdere financiële tegenslag zo weer doet vergeten. Een goedbetaalde opdracht of blijvende loonsverhoging ligt in het verschiet.

Liefde: Als je een relatie hebt, zal deze ook in 2020 stand houden. Wel heb je dit jaar meer tijd en ruimte voor jezelf nodig. Als je partner de neiging heeft om voortdurend op je lip te zitten of te vragen wat je gaat doen en waar en met wie en hoe laat je thuis komt, is de kans groot dat het veelvuldig zal donderen bij jullie. Daar heb je zo geen zin in. Ook als single heb je behoefte aan bewegingsvrijheid. Hartstikke leuk dat je via via iemand leert kennen en hier een gezellige nacht mee hebt, maar daarna moet diegene wel gewoon weer wieberen.

Vissen
19 februari - 20 maart 
Werk: Nieuwe werkzaamheden dienen zich aan en gelukkig in jouw voordeel. Bepaalde taken worden vereenvoudigd of vallen zelfs helemaal weg. Hierdoor gaan de dingen je niet alleen makkelijker af, maar krijg je ook meer ruimte om leuke nieuwe dingen te leren. Niet alleen de werksfeer gaat erop vooruit, ook je zelfvertrouwen neemt toe. Een prima jaar dus om je zakelijke netwerk uit te breiden. Je sympathieke uitstraling in combinatie met je empathisch vermogen en leuke gevoel voor humor zal dit jaar meerdere deuren voor je openen. Zowel binnen het bedrijf waar je momenteel werkt als daarbuiten.

Geld: Vooral de eerste zes maanden komt er uit diverse hoeken een leuke extra jouw kant op, bijvoorbeeld een bonus, beloning of gift. Je gaat er in ieder geval flink op vooruit. Als je niet al te veel risico neemt zit er zelfs een leuke prijs in de lotto voor je in of heb je geluk in het casino. Maar tart het lot niet, wees tevreden met de winst. Ook als het om een bescheiden bedrag gaat, want wie het kleine niet eert. Verder is dit een goed jaar om eventueel openstaande leningen (grotendeels) af te lossen.

Liefde: Ondanks dat er niet heel veel romantiek op het menu staat, wordt het wel heel gezellig tussen jou en je geliefde. Jullie hebben meer tijd voor elkaar dan vorig jaar waardoor jullie vaker samen iets zullen ondernemen. Denk hierbij aan af en toe uit eten, een weekendje weg, 's zomers lekker varen, naar het bos of naar het strand. Vooral de natuur is dit jaar erg in trek. Als single Vis kun je je ook verheugen op gezelligheid, maar ook niet meer dan dat. Een date waar je helemaal head over heels van bent, ziet in jullie contact helaas niet meer dan een leuke vriendschap.

Ram
21 maart - 20 april
Werk: Hoewel alles in een stroomversnelling blijft gaan en je steeds beter wordt in wat je doet, zul je zelf steeds vaker twijfels krijgen of je hier nog wel op je plek bent. Je ziet er regelmatig tegenop om naar je werk te gaan, en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dit wordt een jaar van keuzes maken. Makkelijk zal het niet zijn, maar wel belangrijk. Hoe dan ook gaan er nieuwe deuren voor je open en welke dit zijn bepaal je helemaal zelf. De kans dat je meer moet reizen voor je werk of langer onderweg zult zijn is aanwezig.

Geld: Je inkomsten zullen dit jaar flink schommelen. Hoewel er de ene maand meer geld binnen komt dan de andere, is het gelukkig wel nog steeds ruim voldoende om van rond te kunnen komen. Mits je niet alles verbrast natuurlijk. Juist als je weet dat je inkomen nogal op en neer gaan, is het niet verstandig om elke maand alles finaal op te maken.  Vooral in mei en juni gaat het geld er met scheppen tegelijk uit, dus als je in elk geval zorgt voor een buffer om deze misère op te vangen, zit je de rest van het jaar redelijk safe.

Liefde: Er is behoorlijk wat storm te verwachten met als gevolg een flinke deining binnen de relatie. Als jullie dit noodweer overleven, kun je ervan uitgaan dat jullie bij elkaar zullen blijven. De minder stabiele of al te prille relaties zitten echter wel in de gevarenzone, dus zandzakken voor de deur. Als single staat je ook het nodige te wachten, maar hier waait de wind meestal uit jouw hoek: je bent en blijft een pittige. Toch maakt jou dit kennelijk tot een retespannende uitdaging, want je hebt ze voor het uitkiezen dit jaar.

Stier
21 april - 21 mei 
Werk: Hoe dan ook is er een vooruitgang in je carrière te verwachten. Een andere baan of een dikke promotie zal niet lang op zich laten wachten. Hoewel de kans groot is dat je een mooi aanbod krijgt, doe je er verstandig aan om zelf ook je ogen en oren goed open te houden zodat je direct actie kunt ondernemen wanneer je iets ziet of hoort wat je aanspreekt. Niet alleen je financiën, ook de werksfeer gaat er op vooruit in 2020. Kom maar door met die goede ontwikkelingen. Ja, nog even wachten. Tussen voorjaar en zomer staat het allemaal te gebeuren.

Geld: Omdat er een leuke loonsverhoging aan zit te komen, kan het jaar eigenlijk al niet meer stuk. Daarbij houd je zelf goed overzicht en gaat sparen je ook prima af. Al met al dus de juiste formule om je geen enkele zorgen te hoeven maken over je financiën. Leg de focus in 2020 ook echt op het verhogen van je saldo, want voor het nemen van belangrijke beslissingen is het juist weer niet zo'n goed jaar. Neem geen enkel risico en laat je niet verleiden tot grote uitgaven, want daar zou je weleens flink spijt van kunnen krijgen.

Liefde: Hoewel de seks niet altijd bovenaan de agenda zal staan, is dit wel een perfect jaar om jullie liefde te bezegelen met een samenlevingscontract of huwelijk. Het wordt hoe dan ook een jaar van fijne gesprekken en zekerheid, ook leuk. Als single zou je dit jaar weleens een leuke partner kunnen vinden, mits je het kalm aan doet en je je er niet direct vol overgave in stort. Als jullie werkelijk de tijd nemen om elkaar te leren kennen en een en ander rustig op te bouwen zou hier weleens iets heel moois uit kunnen komen.

Tweelingen 
22 mei - 21 juni
Werk: Je doet ontzettend je best om vooruit te komen en bent ook echt goed in wat je doet. Toch lukt het je maar niet om al je plannen te realiseren. Dat heeft vooral te maken met tegenwerkende omstandigheden als een lakse werkgever of een altijd zieke, zwakke of misselijke collega die zich steeds meer ontpopt tot een blok aan je been. Telkens wanneer je hem of haar moet helpen, gaat dit ten koste van je eigen werk. Hoogste tijd dus om even verderop te kijken. Geef niet op als je de eerste keren geen geluk hebt met solliciteren: het komt goed.

Geld: Qua inkomsten heb je er weleens beter voor gestaan. Ondanks dat je hier en daar een aardige teruggave kunt verwachten of er iemand bereid is je iets te geven of te lenen, houdt het niet over. Het geld dat je verdient, vliegt er net zo hard weer uit. Probeer als het even kan te investeren in de toekomst, bijvoorbeeld door een opleiding te volgen of eigen woning te kopen. Koop in elk geval niets waarvan de waarde mettertijd juist afneemt in plaats van toeneemt, zeker als het niet echt nodig is.

Liefde: Omdat jullie seksleven in een riskante dip terecht komt, ligt het gevaar van een slippertje op de loer. Als je graag verder wilt met je geliefde is er dus werk aan de winkel. In je eigen bed welteverstaan, niet buiten de deur. En natuurlijk met je eigen partner. Tenzij je er echt helemaal klaar mee bent, dan kun je er ook maar beter gewoon eerlijk over zijn. Als single kun je een spannende flirt op de werkvloer verwachten, of als je nog studeert op school. Iemand waar het juist eigenlijk niet mee mag heeft uiteraard de voorkeur. Een leidinggevende. Of je mentor. Lekker fout.

Kreeft
22 juni - 23 juli
Werk: De verandering die er met het oog op je carrière aan zit te komen, was vorig jaar al duidelijk voelbaar. Regelmatig had je twijfels over je baan en of je hier wel helemaal op je plek was. Nee dus. Dit jaar zul je de sprong in het diepe durven wagen. Na een spontane sollicitatie word je nog aangenomen ook. Heb je het eigenlijk best wel naar je zin, dan is een promotie of overplaatsing niet ondenkbaar. Een interne sollicitatie of een gesprek met je werkgever waarin je aangeeft dat je toe bent aan iets anders, zal positief voor je uitpakken.

Geld: Het ene moment zit je op rozen en het andere op zwart zaad. Hoewel je inkomen vrij stabiel is, ben je zelf degene die er af en toe behoorlijk een potje van maakt. Wanneer je eenmaal geld tot je beschikking hebt, laat je het ook royaal rollen. Je weet best dat dat niet perse handig is en je hierdoor halverwege de maand in de problemen komt, maar hé. Wie dan leeft, wie dan zorgt. Gek genoeg vind je altijd wel een manier om aan extra geld te komen en in het ergste geval kun je altijd wel ergens iets lenen. Ja, zo leer je het natuurlijk nooit.

Liefde: Het wordt een jaar van pieken en dalen, zoals je misschien ook wel een beetje verwacht. Eerlijk is eerlijk, je bent niet altijd de makkelijkste om mee samen te leven. Ook in 2020 zullen stemmingswisselingen of random chagrijnigheid je niet vreemd zijn. Ben je al langer samen met een partner die inmiddels met je grillen heeft leren leven, dan heb je niets te vrezen. De nieuwbakken koppels daarentegen krijgen het flink voor hun kiezen dit jaar. Ben je nog single? Niet voor lang. Tenminste, als het je lukt om eindelijk die ene ex te vergeten.

Leeuw
24 juli - 23 augustus
Werk: Je carrière zit flink in de lift. Maar zoals met alles het geval is, krijg je het niet cadeau en zul je flink aan de bak moeten om jezelf te bewijzen. Je hebt het absoluut in je, dus de kans op succes is in 2020 zeer groot, zeker als je weet op te vallen bij de juiste personen. Vooral in het najaar komen er diverse nieuwe mogelijkheden op je pad. Wanneer je deze ook daadwerkelijk durft te zien is het alleen nog maar een kwestie van op het juiste moment actie ondernemen en inzien dat de veilige weg niet per definitie altijd de beste is.

Geld: Juist omdat je nog best veel wensen hebt, is het belangrijk dat je wat meer probeert te sparen. Hoewel het natuurlijk superlief is dat je je geliefde graag iets extra's geeft of iets moois wilt kopen voor je ouders, helpt dit natuurlijk niet bij het waarmaken van je eigen dromen. Denk af en toe ook gewoon eens lekker ongegeneerd aan jezelf, je werkt er hard genoeg voor. In de zomermaanden, wanneer iedereen met zijn luie kont op het strand ligt, krijg jij een mooie kans om een leuke extra te verdienen. Doen!

Liefde: Als je al een relatie hebt, zal deze stabiel blijven in 2020. Het enige dat soms wat minder solide is, ben jij zelf. Maar dit heeft meer te maken met je werk dan met de liefde. Soms ben je zo moe en uitgeput, dat je helemaal geen zin meer hebt om iets leuks met je partner te doen. Gelukkig heeft je geliefde alle begrip en is hij of zij bereid je door dik en dun te steunen. Als single Leeuw hangt er ook liefde in de lucht. En wie is die leukerd op je werk?

Maagd
24 augustus - 23 september
Werk: De stijgende lijn waar je 2019 mee afsloot, zet zich in 2020 voort. Je levert ontzettend goed werk en dat wordt overduidelijk gewaardeerd. Niet zelden zal men een beroep op je doen voor een extra (goedbetaalde) klus of krijg je een leuke extra toegeschoven zoals een dikke fooi of bonus. Het is tijd om de vruchten te plukken van het harde werk dat je vorig jaar hebt verricht. De basis is gelegd, nu kun je daadwerkelijk gaan groeien. Bewaak wel je grenzen, want 'nee' zeggen blijft een ding voor je.

Geld: Op financieel gebied heb je niets te klagen komend jaar. Door je werk komt er regelmatig extra geld binnen en ook uit andere hoeken kun je een paar leuke extra's verwachten. Daarbij spaar je nog steeds als een malle en heb je het eindelijk afgeleerd om veel te dure en impulsieve aankopen te doen. Je denkt meer en koopt minder, en laat dat nou net de perfecte manier zijn om binnen niet al te lange tijd je eigen wensen in vervulling te laten gaan. Het doel dat jij jezelf hebt gesteld is op deze manier ook echt haalbaar, dus ga vooral op deze voet verder.

Liefde: Ook al is het vorig jaar niet altijd makkelijk geweest, in 2020 zullen jij en je lief dichter naar elkaar toegroeien en zal de relatie zich stabiliseren. In 2020 is het dan ook een prima moment om nieuwe plannen te maken voor de toekomst, zoals trouwen, het kopen van een huis of het stichten van een gezin. Single Maagden krijgen het hele jaar door verschillende kansen om iemand te ontmoeten, maar helaas blijken alle potentiële kandidaten flink wat 'gezeik' met zich mee te brengen. Daar heb je geen tijd voor. En ook geen zin in. Waak ook voor stalkers.

Weegschaal 
24 september - 23 oktober
Werk: Je bent toe aan verandering, maar die zul je zelf teweeg moeten brengen. Er wordt je namelijk niets op een presenteerblaadje aangereikt. Omdat je wel degelijk kwaliteiten bezit en het ook belangrijk is dat je deze laat zien, doe je er verstandig aan om vooral het eerste halfjaar alles op alles te zetten om de baan te krijgen die je wilt. Natuurlijk is het niet verstandig om oude schoenen weg te gooien voor je nieuwe hebt, maar als iets goed voelt kun je best een risico nemen. Wees ook niet bang om knopen door te hakken, het is nodig.

Geld: Hoewel je een stabiel en regelmatig inkomen zult hebben in 2020, blijft er helaas weinig van over. Tenminste, als je jezelf niet in toom weet te houden. Als je wilt kun je een hele dikke spaarrekening realiseren, maar toch is de kans dat je dit ook echt doet vrij klein. De behoefte om geld uit te geven is dit jaar enorm groot. Shoppen, stappen, uitjes, feesten, etentjes, vakantie, het gaat met scheppen tegelijk. Natuurlijk is het niet nodig om alles wat je verdient op te potten, maar het zou niet onverstandig zijn om toch wat beter na te denken voor je je pinpas trekt.

Liefde: Je hebt nog steeds de neiging om jezelf weg te cijferen voor je geliefde. Waak ervoor dat je partner dit opofferende gedrag als vanzelfsprekend gaat ervaren en de waardering hiervoor een beetje zoek raakt. Durf gerust wat vaker 'nee' te zeggen als je ergens gewoon geen zin in hebt. Hoe graag je ook de lieve vrede bewaart, je krijgt echt niet direct ruzie als je het een keer niet met elkaar eens bent. Als dat wel zo is, is het misschien wel tijd om helemaal voor jezelf te kiezen. Als single wordt het spannend, maar niet iedereen zal even blij zijn met je keuze.

Schorpioen 
24 oktober - 22 november
Werk: Eindelijk ben je op de juiste plek. Het werk bevalt je en de werksfeer is top, en dat is vanwege je hypergevoeligheid dit jaar ook best belangrijk. Bij de minste of geringste vorm van onrust raak je verstoord en dat heeft een negatieve invloed op je arbeidsvreugde en werkprestaties. Maak je dus vooral niet druk om dingen die er niet toe doen en blijf je focussen op de leuke dingen, die zijn er genoeg. Wanneer je goed in je vel zit, zul je enorm gewaardeerd worden om de dingen die je doet en zul je jezelf ook op een positieve manier blijven ontwikkelen.

Geld: De financiën staan er voor jou goed voor in 2020. De onverwachte uitgaven die zich al zullen voordoen kom je dus ook gemakkelijk weer te boven. Hoewel je er wel verstandig aan doet om meer te sparen, is het ook belangrijk om jezelf wat meer te gunnen. Ga lekker naar de kapper of een dagje naar de spa. Of koop die nieuwe meubels die je al zo lang wilde hebben. Zolang je alles met mate doet, hoef jij je nergens zorgen om te maken. Laat de teugels niet te vaak vieren, want dan is het uit met de pret. Balans is the key.

Liefde: Voor gebonden Schorpioenen wordt dit een passievol jaar. Jij en je partner kunnen niet van elkaar afblijven en zelfs als jullie ruzie hebben, volgt hierna hartstochtelijke goedmaakseks. Niet alleen thuis, maar ook elders. Er liggen namelijk veel uitstapjes in het verschiet, zowel bij mooi als minder mooi weer. Jullie weten altijd wel iets leuks te verzinnen en zullen naast de gebruikelijke locaties ook veel plekken bezoeken waar jullie nog niet eerder zijn geweest. Singles kunnen reikhalzend uitkijken naar augustus, dan zullen ook zij ruimschoots aan hun trekken komen. Of het ook blijvend is? Nee, maar het is zeker leuk voor zolang het duurt.

Boogschutter
23 november - 22 december
Werk: Hoewel je enorm enthousiast bent over de huidige ontwikkelingen op je werk, ben je niet snel tevreden. Dit wordt dan ook een roerig jaar waarin je voortdurend op zoek gaat naar nieuwe uitdagingen. Die je natuurlijk zult vinden ook, want wat jij in je kop hebt, heb je niet in je kont. Waak er wel voor dat je niet al te agressief te werk gaat. Je doelen bereik je dit jaar eerder via een omweg in plaats van straight to the point. Doe het ook gerust wat kalmer aan op social media, eigenlijk heb je dit helemaal niet nodig. Integendeel, overdaad schaadt.

Geld: Als je ervoor zorgt dat je het eerste halfjaar een flinke pot bouwt, hoef je het tweede halfjaar niet in paniek te raken wanneer zich een onverwachte kostenpost aandient. Een slimme meid is op haar financiële shit voorbereid. Blijf ook vooral zakelijk en reken alles zes keer na, want een kleine fout kan je zomaar onnodig een flink bedrag kosten. Waak ook voor miskopen op internet of mensen die geld van je willen lenen maar dit niet kunnen terugbetalen. Zelfs als je diegene een schuldbekentenis laat tekenen geeft het nog steeds een hoop gedoe waar je niet op zit te wachten.

Liefde: Als gebonden Boogschutter heb je dit jaar wat meer tijd en ruimte nodig voor jezelf. Je bent nog steeds stapelgek op je lief, maar je zult ook je handen vol hebben aan je werk en om jezelf daarna weer op te laden. De single Boogschutter gaat flink op jacht en loopt hierbij de kans het te verpesten wegens te opdringerig gedrag. Jij kunt elk spel uitspelen, behalve hard to get. Laat de ander gerust een beetje meer in spanning zitten, Boogschutter. Niet steeds als eerste appen en juist wel als eerste het gesprek beëindigen. En laat hem of haar ook gerust eens een paar uur wachten op antwoord.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine Editie #4 Huisje, boompje, beestje?
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.