Vrienden voor het leven: deze sterrenbeelden zijn je beste maten

Body & Mind

Vrienden voor het leven: deze sterrenbeelden zijn je beste maten

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

4 juli 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Gepubliceerd op

4 juli 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Heb jij vrienden die je 's nacht kunt bellen als je in de shit zit? En kun je werkelijk alles delen met die ene vriendin? Dat zou zomaar kunnen liggen aan de stand van de sterren, want bepaalde sterrenbeelden zijn fantastische maten.

Leeuw De Leeuw staat bekend als party friend. Leeuwen zorgen voor leven in de brouwerij en zijn altijd in voor avontuur. Ze zijn geboren entertainers en willen dat iedereen het leuk heeft. Wie in een zure bui is, begint spontaan te lachen als er een Leeuw in de buurt is. Leeuwen zijn enorm gepassioneerd en steken veel tijd en energie in hun vriendschappen. Wie bevriend is met een Leeuw, heeft een friend for life.

Lees ook: Of je je relatie moet beëindigen? Als je deze 7 tekenen herkent is de kans best groot

Kreeft Als iemand een groot hart heeft, is het de Kreeft wel. Kreeften hebben een inlevingsvermogen waar je u tegen zegt en zullen er altijd voor je zijn, no matter what. Al sta je om 4 uur 's nachts voor de deur, met uitgelopen mascara en al, een Kreeft zal je nóóit wegsturen. Ze hebben enorm veel empathie en staan bekend als probleemoplossers. Als je een knuffel, goed advies en een groot glas wijn nodig hebt, kan je het beste de Kreeft bellen.

Lees ook: Thanks mom: daarom ruikt jouw scheet zoals-ie ruikt

Boogschutter Hallo, spring-in-'t-veld! De Boogschutter is een ray of sunshine. Boogschutters zitten vol positieve vibes en zijn niet bang om risico's te nemen. Reizen doe je bij voorkeur met je Boogschutter-vriend, want die is (net als de Leeuw) dol op avontuur en nieuwe ervaringen. Daarnaast zijn Boogschutters niet bang om hun vrienden uit hun comfort zones te duwen. Ze beheersen de kunst van de peptalk en zullen altijd in je geloven. De Boogschutter is namelijk je grootste fan.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen