Lekker lebberen: dit is hoe je zoent volgens je sterrenbeeld

Body & Mind

Lekker lebberen: dit is hoe je zoent volgens je sterrenbeeld

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

11 april 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

fotografie Paul Fuentes

Gepubliceerd op

11 april 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

fotografie Paul Fuentes

Of je er nu wel of niet in gelooft: horoscopen kunnen veel zeggen over jouw karaktereigenschappen en gedrag. Volgens Elite Daily vertelt je sterrenbeeld zelfs wat voor soort zoen jouw voorkeur heeft. Standje wasmachine of liever een natte lebber, waar ben jij voor te porren?

Je sterrenbeeld kan je nog weleens van bepaalde informatie voorzien. Informatie waar je misschien niet veel rijker van wordt als persoon, maar die je wel graag wil weten. Bijvoorbeeld welke zoen je het lekkerst vindt. Daarom vroeg Elite Daily aan astroloog Lisa Stardust hoe dat nou eigenlijk zit. 

Ram Lieve, lieve ram. Jij vindt een kusje op je voorhoofd eigenlijk het allerfijnst. Niks kleffe tongzoen: jouw lief geeft je een zoen op je voorhoofd. Dat is de liefste manier om de liefde te laten blijken, toch? En stiekem krijg je het van zo'n zoen wel een beetje warm, love gets you in the mood

Lees ook: Wees eerlijk: deze 9 irrealistische angsten heb ook jij vroeger gehad

Stier Oh Stier, wat ben jij ondeugend. Stieren staan bekend om hun sensuele, diepe zoenen, terwijl ze hun handjes verre van thuis laten. De lippen sealen met jou is geen saaie bedoening, je partner krijg ten slotte dat alles-in-een-pakket. Grijp diens billen eens lekker vast, waarom zou je je schamen? 

Tweelingen Je moet vaak een beetje lachen van zoenen. Is dat omdat je het soms ongemakkelijk vindt? Of wordt de spanning je even te veel? Maar zo onschuldig als je giechel lijkt, ben je helemaal niet. Van een fluisterend woordje in je partners oor ben je in ieder geval niet vies. Wie weet immers wat jij fluistert, toch?

Kreeft Van een stiekeme zoen in het zwembad tot een uitgebreide tongsessie onder de douche, Kreeften houden van water. Het is niet voor niks dat ze in films altijd zoenen in de regen toch? Is gewoon vet romantisch. Jij past dit ook in het echte leven toe en zoent het liefst met je adem ingehouden. En gelijk heb je, Kreeft.

Leeuw Hé Leeuwtje, ouwe romanticus die je bent. Van het idee aan een ouderwetse filmkus gaan jouw knieën al knikken. Maar goed ook, dan kan je partner je romantisch opvangen. Wat volgt? Een prachtige kus waar de weelderige haardos van je lief afsteekt tegen de blauwe lucht boven jullie. Wat een plaatje.

Maagd Hou het simpel, hè Maagd? Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg is jouw motto voor mond-op-mondbelevingen. Een simpele zoen zonder poespas is perfect voor maagden die het low key willen houden. Touchy touchy hoeft niet in het openbaar voor jou, van dat kleffe gedoe krijg jij kriebels tot je tenen. 

Weegschaal Laten we het even afwegen, Weegschaal. Wat vinden andere mensen ervan als je openlijk gaat bekken in het openbaar? Waarschijnlijk niet heel aangenaam om te zien. Daarom hou jij van een lief kusje op je wang. Dat is toch meer dan genoeg. Het heftige zoenen bewaar je voor áchter de slaapkamerdeur. 

Schorpioen Schorpioenen en Weegschalen zijn geen goede combinatie op zoengebied. De Schorpioen laat er namelijk geen gras over groeien. Strelen, aaien, heftig tongen: moet kunnen toch? Het is ten slotte 2024: je liefde uiten mag tegenwoordig ook in het openbaar. Aan passie zal het bij jou in ieder geval niet ontbreken.

Boogschutter Hou je hoofd erbij Boogschutter. De lippen zitten hier, niet op de neus. Een kus op de mond vindt de Boogschutter het lekkerst, maar je kan nog weleens afgeleid raken door, ja, door wat niet. Een vogel die overvliegt, een pluisje op het gezicht van de ander, of je denkt ineens aan waarom je de kleur groen zo lelijk vindt. Stop, focus erbij. Die zoen is veel lekkerder als je je koppie erbij houdt.

Lees ook: Zijn knipperlichtrelaties zo slecht als we denken, of valt dat eigenlijk wel mee?

Steenbok Steenbok a.ka. Hare Majesteit. Gooi je pink maar in de lucht want de koningin is gearriveerd. Jij houdt namelijk van een klassiek kusje op de hand. Netjes, galant en hunkerend naar meer. Hard to get spelen werkt immers als een tiet. Jouw zachte handen bewerk je dan ook stevig met handcrème. Ze moeten ten slotte wel terugkomen voor een kus op de mond.

Waterman Zet die creativiteitsknop maar aan, Waterman. Van een simpele zoen gaat jouw hart niet sneller kloppen. Jouw innovatieve innerlijk slaat pas op hol als je op zijn kop hangt, of iets anders out of the box doet. Van zo'n Spider Man-houding ga je toch een beetje blozen. Al is de kans groot dat dat komt omdat al het bloed naar je hoofd stroomt, maar dat mag je zelf invullen.

Vissen Eskimostand: Vissen houden van een schattig kusje op de neus. Het lieve en romantische gebaar zorgt ervoor dat Vissen smelten als sneeuw voor de zon. Voor jou hoeft het allemaal niet zo overdreven, zolang de liefde van de zoen afspat ben jij een gelukkig mens. En met een kus op de neus weet je zeker dat het goed zit.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen