Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #48

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #48

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

27 november 2023 om 08:00

Gepubliceerd op

27 november 2023 om 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Je zit momenteel even in een fase waarin je weinig leuk, mooi of interessant vindt aan jezelf. Het nare hiervan is dat - als je zulke dingen vaak genoeg voor blijft herhalen - je het op den duur ook werkelijk gaat geloven. Dit doet je zelfvertrouwen natuurlijk allesbehalve goed. Jammer, want de kritiek die op jezelf hebt is totaal onterecht.

Samen: Waar jullie het aan de ene kant lastig vinden om gevoelens te uiten en te zeggen wat werkelijk dwars zit, kost het jullie aan de andere kant totaal geen moeite om elkaar te pas en te onpas random vegen uit de pan te geven. Misschien is het een idee om eens rustig uit te spreken wat je wél fijn vindt aan de ander in plaats van volkomen kut.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Er is een grote kans dat je dromen daadwerkelijk gerealiseerd kunnen worden. Goed, niet direct morgen maar wel over een poosje. Een klein tandje meer moeite en je bent dichterbij je doelen dan je denkt. Wel is het zo dat een eventuele nieuwe partner een rem op bepaalde ontwikkelingen kan zetten. Keuzes Twin. Keuzes.

Samen: Na een lastige periode wordt het eindelijk weer een beetje gezellig. Hoewel het niet makkelijk was, is deze relatiedip ook ergens goed voor geweest. Jullie zijn er uiteindelijk sterker uitgekomen en de relatie is op alle fronten verbeterd. Nu is het aan jullie de taak om het ook zo te houden. Hard werken zeg, de liefde.

Lees ook: Boekenwurmen opgelet: deze boeken passen het beste bij jouw sterrenbeeld

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Een ex verschijnt weer op je pad en hoewel je best weet dat deze relatie destijds niet voor Jan Doedel is beëindigd, ben je toch bereid om de deur op een kier te zetten. Ach Kreeft, cut the crap. Die deur is nooit helemaal dicht geweest. Wat die natuurlijk wel allang al had moeten zijn. Inclusief hangsloten én dievenklauwen.

Samen: Natuurlijk vergelijkt iedereen zijn huidige partner soms met diens ex, alleen is het niet zo handig om dit dan ook hardop uit te spreken. Zelfs als je huidige partner als winnaar uit de bus komt, is het niet oké om dit allemaal luid en duidelijk kenbaar te maken. Feit blijft dat je hiermee laat zien dat je vorige wipkip nog steeds in je hoofd zit.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Op het werk heb je niet één, maar wel twéé stille aanbidders. Of misschien één stille Willie en één schreeuwerige uitslover, kan ook. Hoe dan ook zijn er twee personen die jou maar wat graag beter zouden willen leren kennen. Jammer voor hen: jij hebt in beiden geen interesse.

Samen: Ondanks wat kleine strubbelingen binnen de relatie zijn de problemen niet zo groot dat deze niet opgelost zouden kunnen worden. Sterker nog: met een goed, kort en vooral eerlijk gesprek zijn jullie er al. Als het daarna ook nog lukt om de boel te laten rusten is er helemaal geen vuiltje meer aan de lucht.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Je roept al een poosje dat je even helemaal klaar bent met vaste relaties en wellicht meende je ook elk woord wat je zei. Echter, toen had je nog niet de persoon leren kennen die je nu hebt ontmoet of deze week gaat ontmoeten. Soms gebeuren er zomaar dingen die je niet verwacht, maar waar je wel heel blij mee bent.

Samen: Hoewel het allemaal nog best gezellig is, dreigt de sleur er wel een beetje in te sluipen. Vooral in bed lijkt het vuur momenteel helemaal gedoofd. Hoogste tijd om de passie weer eens flink te laten oplaaien. Waarom wachten tot jullie allebei gapend richting de slaapkamer sjokken? Pak elkaar in de woonkamer flink aan, wanneer Klaas Vaak nog niet is langsgeweest.

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #47

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Hoewel je best openstaat voor een nieuwe relatie, is het wel belangrijk dat je - voordat je fanatiek aan het daten gaat - jouw eigen gebruiksaanwijzing er nog even op na slaat. De kans dat je (weer) je eigen blinde vlekken over het hoofd ziet of voor de zoveelste keer in oude valkuilen trapt is aanwezig. Nieuwe partner, nieuwe Weegschaal. Dat zou top zijn.

Samen: Omdat er nogal wat persoonlijke zaken zijn die jou op dit moment bezighouden, staat je hoofd even wat minder naar seks. Ook al vind je het misschien moeilijk, je partner is nu dé aangewezen persoon om het een en ander in alle rust mee te bespreken. Je lief wil er graag voor je zijn, maar dan moet je 'm wel de kans geven.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Waar je tot voor kort nog begon te hyperventileren bij alleen al het idee van een vaste relatie, begin je nu toch in te zien dat het hebben van een partner niet per definitie het einde van de vrijheid betekent. Ook als je dikke verkering hebt, heb je nog steeds recht op je eigen leven. Wel in overleg, maar toch.

Samen: De communicatie is kut, de liefde wordt minder en de irritaties nemen toe. Om maar gewoon even met de deur in huis te vallen. Op dit moment zit de relatie in behoorlijk zwaar weer. Code rood. Aan jullie de keuze om alle zeilen bij te zetten of gewoon maar de ring in de handdoek te gooien. De handdoek in de ring, bedoelen we natuurlijk. Kijk, zo ingewikkeld is het al.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Sommigen willen dat anderen hen entertainen, maar jij vermaakt jezelf prima. Desondanks merk je dat je jezelf op bepaalde momenten toch best een beetje eenzaam voelt. Het is de hoogste tijd om met je vrienden weer eens een ouderwets gezellig avondje uit te organiseren. Lachen, gieren, brullen en kruipend naar huis.

Samen: Werk gaat voor het schatje, maar deze week is het belangrijk om wat extra tijd vrij te maken voor je partner. Niet alleen de romantiek is inmiddels gezakt tot het nulpunt, ook de seks stelt op het moment nog maar weinig voor. Zonde, want de basis is nog steeds prima. De liefde is er, alleen de tijd ontbreekt.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Degene die jij leuk vindt, heeft ook interesse in jou. Helaas beschikt deze persoon over een enorm ego. Dat mag best een beetje worden ingeperkt. De beste manier is om dit potentiële liefje het gevoel te geven dat-ie je manipuleert, terwijl jij stiekem zelf de touwtjes in handen houdt. Aan jou de keuze hoe dit spel te spelen.

Samen: Zoals wel vaker het geval is, duurt onenigheid tussen jou en je lief soms onnodig lang. Zo ook deze week. Hoewel je niets liever wil dan dat het weer goed komt, heb je zelf ook een behoorlijke kop op je romp staan. Een iets minder koppige houding en iets meer flexibiliteit zou absoluut helpen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Tussen de mensen die je ontmoet zitten best wat leuke types waar je wel even kermis mee zou willen vieren. Aan de andere kant kost het je behoorlijk wat moeite om je voor hen open te stellen. De reden hiervan is die ene ex voor wie je nog steeds gevoelens hebt. De enige manier om over je oude geliefde heen te komen, is iemand daten die nog leuker is. En die is er, mits je het een kans durft te geven.

Samen: De relatie gaat op en neer, en deze week weer even 'neer'. Toch is dit niet het juiste moment om al te drastische beslissingen te nemen. Grote kans dat de relatie binnenkort weer 'op' gaat. Maak in de tussentijd een lijstje van voors en tegens. Welke rij is het langst en welke weegt het zwaarst?

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Wie je ook wil, de kans dat je deze persoon om je vinger windt deze week is huge! Welke roddels er ook over je rondgaan en wat je in het verleden ook onhandig hebt aangepakt: het doet er allemaal niet toe. Niemands verleden is brandschoon. Zolang je ervan leert en je niet nogmaals aan dezelfde steen stoot, is er niets aan het handje. Nieuwe rondes, nieuwe kansen.

Samen: Het gaat super goed tussen jou en je lief. Het enige wat jullie geluk in de weg kan staan, is iemand anders die om welke reden dan ook niets liever wil dan dat het misgaat tussen jullie. Gun deze persoon dat plezier niet. Blok diegene overal waar je kunt zodat je ongestoord kunt genieten van al het moois dat jullie samen hebben.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Lees ook: Kletsen over ketsen: 'We hadden seks in een kamer vol spiegels'

Ram 21 maart - 20 april Single: Na een dag knetterhard werken, is het laatste waar je zin in hebt vragen beantwoorden over je hobby’s, huisdieren en wederom dat werk waar je net vandaan komt. Online daten gaat 'm dus even niet worden, laat staan persoonlijk afspreken. Zo'n oppervlakkig vraaggesprek ervaar je nu vooral als het zoveelste vervelende klusje waar je geen zak zin in hebt.

Samen: Geharrewar over voortslepende onderwerpen verdwijnt eindelijk naar de achtergrond. Kennelijk hebben jullie allebei in de gaten dat voortdurend kibbelen over dezelfde issues nergens toe leidt. Bon. Dan kunnen jullie je tijd nu weer aan nuttigere dingen besteden. Aan elkaar, om te beginnen.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen