Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #38

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #38

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

18 september 2023 om 08:00

Gepubliceerd op

18 september 2023 om 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Iemand die al een poosje om je heen draait, begint je plotseling op te vallen. Hoogste tijd om hier toch eens wat meer tijd en energie in te stoppen. Deze persoon blijkt een stuk leuker dan je dacht en voor je het weet dwarrelen de eerste vlinders door je buik. Spannend.

Samen: Je kunt beter geen gesprek voeren als je geïrriteerd bent en bij voorbaat toch al niet wil geloven wat je partner zegt. Vanwege gedoe op social media en geklets van derden staat je lief sowieso al één-nul achter dus alles wat de ander zegt is bij voorbaat al fout. Denk nog even rustig na over de situatie en blijf vooral objectief. Emotie is een slechte raadgever.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Lees ook: Boekenwurmen opgelet: deze boeken passen het beste bij jouw sterrenbeeld

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Je hebt al tig keer de kans gehad om te daten of om jezelf serieus open te stellen voor iemand, maar je hebt het steeds gelaten. En gelijk heb je, iets voelt goed of je voelt het niet. Helaas was het laatste steeds het geval. Toch is er iemand in de buurt waar je het zomaar wél een keer iets bij voelt. Let's go!

Samen: Ondanks dat jullie het leuk hebben, wringt er hier en daar toch wat twijfel. Vooral aan jouw kant. De kans is groot dat het om iets gaat wat op te lossen is, dus gooi niet te snel de handdoek in de ring. Aan de andere kant, niets doen is ook geen optie. Blijf met elkaar praten en vooral ook naar elkaar luisteren.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Tijdens een leuk dagje of avondje weg met vrienden ontmoet je iemand die jouw aandacht trekt en dat is geheel wederzijds. Denk niet teveel na over een mogelijke toekomst samen. Elkaar beter leren kennen en gewoon een keer samen iets leuks doen, is voor dit moment al mooi genoeg. De rest zie je later wel, just go with the flow.

Samen: Jij en je lief zijn het over een aantal dingen niet eens en zullen het ook niet eens gaan worden. Het gevolg is dat jullie allebei een beetje je eigen gang gaan binnen de relatie. Iets wat niet verkeerd hoeft uit te pakken zolang jullie hier allebei oké mee zijn. Wat in jullie geval helaas niet zo is. Oké, en wat nu?

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Op dit moment kun je maar beter gewoon genieten van je vrijheid en het niets moeten of hoeven. Misschien denk je dat je toe bent aan een nieuwe relatie, maar volgens de sterren is dit nog niet echt het geval. Probeer maar. Tien tegen één dat je het zo weer zat bent en verlangt naar single zijn.

Samen: Dit is een prima week om (nieuwe) afspraken te maken met het oog op de financiën en/of de verdeling van de huishoudelijke taken. Jullie zijn het momenteel vrij snel over alles eens. Dat is wel zo makkelijk. Verder voeren jullie op onverwachte momenten de meest diepzinnige gesprekken waardoor jullie elkaar nog beter leren kennen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #37

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Iemand die je kent uit het verleden komt onverwachts op je pad. Kan een ex zijn, maar ook een oude kennis die je plotseling van een andere kant leert kennen. Er hangt hoe dan ook spanning in de lucht en dat wakkert het verlangen van beide kanten aan.

Samen: De communicatie tussen jou en je lief verloopt prima. Sterker nog: er is zelfs sprake van meer wederzijds geduld en begrip. Verder staat er ook nog een leuk uitje of feestje op het programma (of allebei). Wat wil een mens nog meer? Als je momenteel erg gefocust bent op geld, moet je dit wat proberen los te laten. De meeste echt mooie dingen zijn gratis.

Lees ook: Dit is waarom TikTok in de ban is van de 'everything shower'-trend

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Hoewel er momenteel geen liefde onderweg is (en ook geen seks), heb je het met je vrienden toch reuze naar je zin. Jullie ondernemen leuke dingen met elkaar en hebben de grootste lol. Geen zorgen Weegschaal, ook op jouw potje past een dekseltje. Alleen is die ook nog even aan het feesten.

Samen: Kleine irritaties hopen zich op waardoor je het steeds moeilijker vindt om er niets van te zeggen. Toch heb je ook geen zin om ruzie te maken voor saus, want echt noemenswaardige problemen zijn het nu ook weer niet. Houd het klein en maak de dingen niet groter dan ze zijn. Gewoon tussen neus en lippen door even zeggen wat je dwars zit en weer door.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Bereid je maar voor op een onvergetelijk avontuur, Scorpio. Een spannende onbekende zeilt je leven binnen en zet de hele boel in één keer finaal op zijn kop met jou erbij. Laat je niet meevoeren door emoties. De kans is groot dat dit gaat om pure lust en niets meer dan dat. Geniet ervan en laat het daarna weer los. Zie het als een cadeautje.

Samen: Sommige dingen kosten tijd en geduld. Zoals de huidige situatie tussen jou en je partner bijvoorbeeld. Toch is van beide kanten de liefde nog steeds aanwezig en hebben jullie samen voor hetere vuren gestaan. Alles komt goed en uiteindelijk ook nog sneller dan je nu misschien denkt.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Je liefdesleven staat even stil en dat is niet voor niks. Voordat je je kunt overgeven aan de liefde, moet je eerst flink wat rommel uit het verleden opruimen. Zolang je dit niet doet, blijft de kans groot dat onverwerkte ervaringen de nieuwe relatie in de weg staan. Alles op zijn tijd, jij bent nu eerst zelf aan de beurt. Hartje!

Samen: Maak je niet teveel zorgen over zaken die het piekeren niet waard zijn. Je bent momenteel alles behoorlijk aan het overdenken, waardoor het een en ander groter lijkt dan het is. Onnodig! Vooral social media is een ding. Maar weet je Boog? Jij bent meer met je partners Insta bezig dan je lief zelf.

Lees ook: Boekenwurmen opgelet: deze boeken passen het beste bij jouw sterrenbeeld

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Toe aan een nieuwe relatie? Je hebt momenteel de meeste kans als je er zelf naar op zoek gaat. Natuurlijk kun je de boel niet forceren, maar wat actiever rondkijken en zelf wat vaker het initiatief nemen kan absoluut helpen. Blijf tijdens je zoektocht stijlvol en cool, die eigenschappen maken jou woest aantrekkelijk.

Samen: Na een periode van veel (over)werken en andere verplichtingen buitenshuis is er nu weer alle tijd voor de liefde. Misschien heb je het niet zo gemerkt, maar je partner heeft je best wel gemist. Hoogste tijd om de verloren uurtjes samen dubbel en dwars in te halen, waarbij bruisende romantiek en spetterende seks natuurlijk niet mogen ontbreken.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Wat er ook gebeurt, houd vooral voor ogen dat jij je tegenover niemand hoeft te verantwoorden over het feit waarom je single bent. Hetzelfde geldt voor waarom je geen relatie wil of waarom een relatie aangaan momenteel even niet lukt. Laat anderen zich vooral met hun eigen kippen bemoeien. En hun eigen liefdesleven dat meer om te janken is dan het jouwe.

Samen: Mogelijk ben je in het verleden bedrogen en komt dit op gezette tijden zomaar weer bij je naar boven waardoor je je zorgen maakt. Lieve Waterman, hoe meer vertrouwen jij hebt in hoe leuk en vooral uniek jij zelf bent, hoe minder je je zorgen maakt over kapers op de kust die het bij lange na niet halen bij jou.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: De onzekerheid die je hebt overgehouden uit een vorige relatie verdwijnt stukje bij beetje als je plotseling aandacht krijgt van iemand die jou duidelijk laat voelen dat je wel degelijk de moeite waard bent. Durf je ervoor open te stellen en wie weet wat voor leuks en lekkers je nog te wachten staat.

Samen: Ondanks dat je heel veel van je partner houdt, kost het je soms moeite om deze gevoelens onder woorden te brengen. Hoewel je geliefde je langer dan vandaag kent en zelf ook wel weet wat dat je gevoelens voor hem/haar/hen hebt, vindt je lief het soms toch jammer dat je dit niet wat vaker uitspreekt. Misschien toch eens doen deze week? Al is het in een appje...

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Lees ook: Tindertrauma: 'Zijn huis was zo vies dat ik bijna moest kokhalzen' Ram 21 maart - 20 april Single: Er komt iemand op je pad die jij weliswaar héél erg leuk vindt, maar die eigenlijk niets anders wil dan een beetje met je spelen en klooien. Nou, die mag achteraan aansluiten in de rij. Daar heb je er al genoeg van op je lijstje. Geen tijd voor dat!

Samen: Hoewel je partner ontzettend veel van je houdt en jou dit ook aan alle kanten laat merken, heb je toch het gevoel dat je iets mist binnen de relatie. Probeer voor jezelf uit te vinden wat dit is en of dit een reëel gemis is of niet.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen