Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #37

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #37

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

11 september 2023 om 08:00

Gepubliceerd op

11 september 2023 om 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Hoewel je best wil uitgaan en bereid bent om je open te stellen voor de liefde, wordt dit je momenteel door allerlei sociale verplichtingen belemmerd. Een feestje hier, een verjaardag daar. Overal kom je dezelfde mensen tegen en natuurlijk allemaal net de types waar je niet eens mee wil praten, laat staan mee wil daten.

Samen: Je bent nu wel even klaar met dat gehakketak. Hoogste tijd om het weer eens ouderwets gezellig met elkaar te maken. Dat lukt natuurlijk niet als jullie allebei aan jullie telefoons zitten vastgeroest. Kijk ook weer eens goed naar elkaar voor de verandering. Wie weet wat voor moois je (weer) ziet en wat dit teweeg brengt in jullie relatie.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Lees ook: Altijd moe? Deze sterrenbeelden hebben meer slaap nodig

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Je voelt je momenteel nogal onzeker over het een en ander waardoor je weinig zin hebt om jezelf te laten zien op datingapps of andere sociale media. Bedenk je dat iedereen wel eens zo'n fase heeft en dat het gelukkig meestal niet blijvend is. Trakteer jezelf op wat leuke kleding, fix je haar en make-up en je voelt je zomaar een stuk beter.

Samen: Communiceren met je lief is iets anders dan er zomaar ter plekke uitbraken wat je denkt. Je geliefde wil graag weten wat je voelt, maar het zou wel zo prettig zijn als je dit enigszins netjes kan verwoorden. Dus niet lukraak je ei uitkakken of er een emmer met verwijten uitgooien. Dat vindt je partner niet zo prettig.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Wanneer je denkt dat er voor jou geen match is en je niemand leuk genoeg vindt om er überhaupt een gesprekje mee aan te knopen, komt er iemand op je pad die jouw hele visie op de liefde op de schop zet. Deze persoon zorgt er zelfs voor dat je weer openstaat voor een relatie. En dat is knap, want je was er behoorlijk klaar mee.

Samen: Hoewel jij en je lief het erg gezellig hebben met elkaar, gaat het er weinig hartstochtelijk aan toe. Vind je dit toch een beetje jammer? Dan is dit het moment om er samen tussenuit te gaan. Of het nu een dagje spa of zwembad is of een weekend in een vakantiehuisje: grote kans dat de passie tussen jullie weer helemaal terugkeert.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: De terugkeer van een ex brengt je behoorlijk in de war. Je oude vlam laat duidelijk merken het nog een kans te willen geven, maar wat is wijsheid? Waar er destijds vast een goede reden was om de relatie te beëindigen is er nu misschien juist wel een hele goede reden om het toch nog eens te proberen. Of toch niet?

Samen: Omdat je niet helemaal happy bent met hoe de zaken gaan tussen jou en je lief, heb je de neiging om je partner te vergelijken met de geliefden van je vriendinnen of nog erger, met je ex(en). Hoewel je het misschien niet verwacht, werkt dit alleen maar averechts. Je schatje wordt er allesbehalve blij van en doet zo mogelijk nog minder diens best.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #36

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Niet één, niet twee, maar wel drie personen staan te springen om een date met jou. Ze zijn niet direct alle drie je type, maar de aandacht is leuk. Degene waar jijzelf knotsgek op bent, toont helaas weinig interesse. Die is meer bezig met andere dingen. En mensen. Zal je altijd zien.

Samen: Het loopt momenteel meer dan stroef tussen jou en je partner. Misschien is er zelfs sprake van een crisis. Toch hoeft dit niet het einde te betekenen. Ook al hebben hebben jullie tig gesprekken gevoerd die niets hebben opgeleverd, als jullie nog één poging doen is de kans groot dat er er zich positieve veranderingen voordoen.

Lees ook: Waarom het zo belangrijk is om elke dag een ontspanmoment te creëren voor jezelf

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Hoewel je precies weet wat je wil (en wellicht ook wie je wil) zit dit er de komende tijd helaas niet in. Hoe meer je jezelf focust op een mogelijke nieuwe relatie, hoe langer deze op zich laat wachten. Helaas, maar het is wat het is. Houd je bezig met andere leuke dingen en voor je het weet slaat de liefde in alle hevigheid toe.

Samen: Je lief heeft het de laatste tijd nogal druk gehad waardoor je jezelf een beetje aan de kant geschoven voelde en misschien zelfs twijfelde aan diens liefde voor jou. Geen zorgen popje, het had niets met jou te maken, maar alles met allerlei afspraken en andere verplichtingen. Die nu overigens weer fijn achter jullie liggen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Je zit niet helemaal lekker in je vel en kunt op bepaalde momenten zelfs onzeker zijn. Waar je mee zit, is helaas niet per direct op te lossen. Daar is echt wat meer geduld voor nodig. Toch is het beter om jezelf te motiveren om (meer) actie te ondernemen dan doelloos afwachten en jezelf ondertussen allerlei dingen aanpraten.

Samen: Je wil je partner niet kwetsen en daarom houd je bepaalde gevoelens en gedachten liever voor je, maar juist omdat je het een en ander niet uitspreekt ontstaan er misverstanden. Communicatie is nog steeds key, vooral omdat je lief nog steeds niet kan gedachtenlezen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Iemand speelt graag voor Cupido en voelt zich geroepen om jou te koppelen aan een kennis. Of deze persoon daadwerkelijk bij je past bepaal je zelf, maar je vindt het best een leuk idee om dit uit te proberen.

Samen: Zonder dat je het merkt, besteed je steeds minder tijd aan je partner en steeds meer aan werk, vrienden en familie en wellicht ook in die volgorde. Hoogste tijd om je geliefde weer eens op de eerste plaats te zetten en je schatje weer eens alle aandacht te geven die 'ie verdient.

Lees ook: Boekenwurmen opgelet: deze boeken passen het beste bij jouw sterrenbeeld

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: De reden dat je nog geen nieuwe relatie hebt? Je durft jezelf er nog niet helemaal voor open te stellen. Diep van binnen heerst nog steeds een beetje de angst dat mensen je in de maling nemen of je op een andere manier niet goed behandelen. Het is begrijpelijk dat dit werkt als een handrem op de liefde. Die overigens dichterbij is dan je denkt.

Samen: Hoewel het helemaal dikke prima gaat tussen jou en je lief probeert iemand op de achtergrond toch roet in het eten te gooien door te roddelen of flauwe opmerkingen te maken. Laat je vooral niet in de gordijnen jagen door andermans jaloezie. Wees blij met wat jullie hebben en gooi er speciaal voor die opruier nog een 'happy couple'-selfie uit.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Dat je bepaalde dingen hebt weggestopt, betekent niet dat je deze ook echt hebt verwerkt. Op dit moment zit er nog veel oud zeer met betrekking tot een verbroken relatie. Als je iets forceert om het te laten werken, werkt het juist niet. Misschien helpt dit je bij het accepteren van de huidige situatie.

Samen: Jij en je lief staan voor een belangrijke beslissing binnen de relatie. Om goed te kunnen praten met elkaar is het juist nu belangrijk om meer tijd samen door te brengen. De kans is groot dat jullie het over bepaalde dingen nog niet helemaal eens zijn. Op een ontspannen manier communiceren werkt beter dan elkaar in de irritatiemodus proberen te overtuigen.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Zowel online als offline doen zich mooie kansen voor op romantiek, dus kijk de komende dagen goed om je heen. Check je telefoon waar het kan, maar zorg ook dat je in je omgeving niet het toeval mist. Dit wil je natuurlijk niet missen, omdat je uit verveling voor de zoveelste keer Instagram opent. Hoewel… Wie weet wat je dáár deze week nog tegenkomt.

Samen: Jij en je partner gaan tekeer als wilde fluithazen, het is elke dag fissa tussen de lakens en hoe! Zelfs overdag tijdens het werk kunnen jullie aan niets anders meer denken waardoor het er ook op de app gloeiend heet aan toegaat. Dikke tip: wel even opletten naar wie je je digitale wellust verstuurt.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Lees ook: Tindertrauma: 'Zijn huis was zo vies dat ik bijna moest kokhalzen' Ram 21 maart - 20 april Single: Wat jij zoekt in een relatie is lastig te vinden tegenwoordig. Lastig wil niet direct zeggen onmogelijk, maar toch. Hoe hoger je de lat legt, hoe groter de teleurstelling. Het is een beter idee om gewoon te genieten van de date en geen verwachtingen te hebben. Dan valt het altijd mee als er ineens wel iets moois uitrolt.

Samen: Na een periode van flinke irritatie ebt de ergernis nu langzaam weg. Of het nu aan de maan lag of aan je hormonen, je kunt weer meer van je geliefde verdragen. Gelukkig maar, het is natuurlijk niet de bedoeling dat je voortdurend chagrijnig wordt van dingen die je partner doet.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen