Vliegt de winkels uit: deze flawless foundation geeft je een instant vlekkeloze huid

Beauty

Vliegt de winkels uit: deze flawless foundation geeft je een instant vlekkeloze huid

Laudonne Roos
Door

Laudonne Roos

Gepubliceerd op

15 februari 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

Beeld: Pexels

Gepubliceerd op

15 februari 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

Beeld: Pexels

Een glimmende huid, voor sommige beautylovers bestaat er geen groter schrikbeeld. Voor die mensen is de redding nabij. Mocht je het gemist hebben: er is een nieuwe foundation op de markt waar TikTokkers bij zweren. En let op, het is een favoriet.

Foundation. Make-upgoeroe's zweren erbij. Het zorgt immers voor een ‘blank canvas’ voor de rest van je make-up. En deze doet dat volgens internet helemaal. Vorig jaar werden testvideo’s van de foundation al duizenden keren bekeken, maar na een video van een van de bekendste Beauty TikTokkers, Glamzilla, is het internet gek geworden op de Laura Mercier Real Flawless Weightless Perfecting Foundation.

Hot fire? Met 42.5 miljoen views en 1.4 miljoen likes valt de recensie van Glamzilla in de smaak. De foundation is in haar eigen woorden ‘100 procent hot fire’, en heel TikTok is het daarmee eens. Hij is perfect voor de vettige huid make-uppers onder ons, want dankzij de absorberende en hydraterende formule lijkt het overtollige vet op je huid spontaan verdwenen en krijg je een perfecte, mat-maar-toch-glanzende huid waar Moeder Natuur jaloers op is. Tenminste, dat zou je denken.

Testen maar Maar of dat echt zo is? Make-up werkt op iedere huid natuurlijk een beetje anders, dus om te bepalen of de foundation ook bij jou echt doet wat hij belooft zul je hem toch eerst zelf moeten testen. Maar omdat TikTok en YouTube al vol staan met precies zulke testvideo's, kun je toch best een aardige inschatting maken van hoe de foundation bij jou uit zal pakken.

Wordt het dan echt flawless? Laten we eerlijk zijn, de meeste TikTokkers hebben zelf al een vlekkeloze huid. Dan staat elke foundation mooi, toch? Het is zeker makkelijker om er dan spic en span uit te zien, maar als we de testvideo's mogen geloven kan deze foundation ook meer problematische huidjes aan. Een dikke break-out zal een beetje doorschijnen, maar roodheid en wat textuur kan dit product wel aan.

Deze foundation is perfect voor een natuurlijke look. Met dertig verschillende kleuren zit er vast een goede match tussen. Wij voorspellen: ook bij ons zal deze snel over de toonbank gaan. Rennen naar de Bijenkorf dus!

delen
Laudonne Roos

Laudonne (2002) is tekststagiair bij &C en een ware 'geek'. Ze is een echte filmfreak, zeker als het gaat om de Harry Potter-films. Hoewel de boeken natuurlijk beter zijn. Als ze geen films kijkt geeft ze haar hele salaris uit aan make-up en skincare bij de Sephora.

Meer van deze auteur

Meer lezen