Vliegt de winkels uit: deze betaalbare concealer krijgt 111K vijfsterren reviews

Beauty

Vliegt de winkels uit: deze betaalbare concealer krijgt 111K vijfsterren reviews

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

8 maart 2024 om 10:00

Gepubliceerd op

8 maart 2024 om 10:00

Nieuwe beauty merken zijn leuk, maar we worden nog blijer van klassiekers die worden herontdekt. Een goed voorbeeld daarvan is een concealer van Maybelline die momenteel helemaal viral gaat op social media.

De concealer harkte meer dan 111K vijfsterren reviews binnen op Amazon.

Iedere zes seconden over de toonbank We zijn dol op concealer, maar geven er liever niet te veel centen aan uit. Concealer blijft namelijk gewoon, eh, concealer. Toevallig op zoek naar een goede camouflage stick? Zoek niet verder, wij hebben de ultieme tip voor je. Op TikTok gaat momenteel een concealer viral die je voor nog geen vijftien euro koopt bij de drogist.

We hebben het over de befaamde Eraser Concealer van Maybelline. Het is de best verkochte concealer in de UK en wordt volgens onderzoek iedere zes seconden verkocht. Tegen de tijd dat je dit artikel hebt gelezen, zullen er dus al heel wat Maybelline concealers over de (online) toonbank zijn gevlogen. Geen idee hoe betrouwbaar dat onderzoek is, maar het klinkt in ieder geval behoorlijk interessant.

Lees ook: Vliegt de winkels uit: deze mascara van 3,99 euro krijgt duizenden vijfsterren reviews

Goed sponsje Hoe dan ook, we kunnen er niet omheen dat deze concealer retepopulair is. Beautyliefhebbers zijn vooral te spreken over de applicator, een handige spons waarmee je de concealer makkelijk kunt aanbrengen. De concealer geeft een goede dekking, maar is tegelijkertijd licht van gewicht en hydraterend. Win-win!

De Eraser Concealer van Maybelline komt in verschillende kleuren en kost 14,49 euro. Al moeten we zeggen dat ze altijd wel ergens in de aanbieding zijn. Wees er snel bij, want ze vliegen - kennelijk iedere 6 seconden - de winkel uit.

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Meer lezen

Shop meer beautyproducten