Vliegt de winkels uit: deze mascara van 3,99 euro krijgt duizenden vijfsterren reviews

Beauty

Vliegt de winkels uit: deze mascara van 3,99 euro krijgt duizenden vijfsterren reviews

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

29 juni 2023 om 10:00

Gepubliceerd op

29 juni 2023 om 10:00

Op zoek naar een goed geprijsde mascara die je wimpers verlengt, krult én lang blijft zitten? Zoek niet verder, want het internet is in de ban van deze spotgoedkope mascara.

Op naar de drogist.

324K vijfsterren reviews We hebben het over de Lash Princess mascara van Essence, de meest verkochte mascara op Amazon met maar liefst 324K vijfsterren reviews. Hoewel de mascara als sinds 2015 te koop is, vliegt-ie ineens de schappen uit.

Lees ook: Mascara cocktailing is een ding: dit wil je weten over deze nieuwe beautytrend

Effect van valse wimpers De mascara is vrij van parabenen en belooft voor slechts 3,99 euro het effect te geven van valse wimpers. Klinkt goed, want voor dat gepriegel met neppe wimpers heeft niemand tijd.

Op TikTok heeft de mascara meer dan 39,3 miljoen views. Beautyliefhebbers zijn lovend over de mascara en zeggen dat het ding wonderen doet voor je wimpers. Eerlijk? De video's liegen er niet om.

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Meer lezen