Dure items tweedehands scoren? Dat doe je op de Vinted-accounts van deze influencers

Style

Dure items tweedehands scoren? Dat doe je op de Vinted-accounts van deze influencers

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

29 november 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Paul Bellaart

Gepubliceerd op

29 november 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Paul Bellaart

De trots die je voelt als je na uren Vinted afstruinen eindelijk dé perfecte tweedehands blazer hebt gescoord is ongekend, maar het mag wel wat sneller. Kan vanaf nu ook, dankzij dit lijstje van de beste Vinted-accounts om A-list items te scoren.

Extra handig dat het accounts zijn van influencers. Kun je meteen checken wat voor schoenen zij eronder dragen.

A-list items op Vinted scoren Nog handiger zijn de Vinted-accounts van de vloggers en TikTokkers onder ons. Want een item kan dan wel mooi zijn, wie weet valt-ie voor geen meter. Kun je in dit geval mooi het item terugzoeken in de vlogs. Wat een gemak.

1. Lizzy van der Ligt Modestylist Lizzy van der Ligt draagt het liefst alle mogelijke kleuren door elkaar en raadt iedereen aan om deze herfst even niét als een grijze muis door het leven te gaan. Het opvolgen van dat advies gaat met haar Vinted-account nog makkelijker, waar ze kleding en accessoires van merken als Prada, Gestuz en Le Café Noir Studio voor een habbekrats verkoopt.

2. Monica Geuze Vooruit, op dit moment staat er niks op haar Vinted-account, maar áls er iets opstaat heb je de jackpot. Om dat te geloven hoef je alleen maar op haar social media-pagina's te kijken: die items koop je maar al te graag over. En dan scoort ze op Vinted door alle reviews ook nog eens een 4,8 gemiddeld. Go, Monica, go.  Lees ook: Deze 7 regels moet je onthouden als je tweedehands meubels koopt

3. Laura Ponticorvo Het Vinted-account van Laura Ponticorvo is een walhalla voor nieuwe ouders. Je vindt er babykleding van wat meer prijzige merken als Daily Brat en Bamboom, maar kan er ook terecht voor rompertjes of kinderjurkjes van de Zeeman of C&A. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. 

4. Manon Tilstra Mocht je nog op zoek zijn naar een paar Dolce & Gabbana-schoenen of kleding van Oh Polly en River Island, dan zit je bij het Vinted-account van Manon Tilstra, met ee 4.6 gemiddeld, goed. Grijpen die handel.

Lees ook: Kerstinkopen waren nog nooit zo leuk: 5 goedkope cadeaus die stiekem heel duur lijken 5. Bibi Breijman  Voor als die Dolce & Gabbana-schoenen jou niet echt trekken: het Vinted-account van Bibi Breijman biedt genoeg andere mogelijkheden. Ze verkoopt onder andere sneakers van Axel Arigato en Nike, hakken van Daisy Street en schoenen van Adidas. Oh, en een Gucci-tas. Voor ieder wat wils.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer lezen

Meer van deze auteur