Dit tuttige kledingstuk is weer helemaal hip (en zo style je het)

Style

Dit tuttige kledingstuk is weer helemaal hip (en zo style je het)

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

29 november 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

fotografie Valentina Vos

Gepubliceerd op

29 november 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

fotografie Valentina Vos

Modetrends maken regelmatig een comeback, zelfs de trends waarvan je het niet verwacht. Begin dit jaar stond het internet vol met Y2K en we zien steeds vaker Crocs in het straatbeeld (we hebben nog steeds nachtmerries van de Crocs cowboyboots). Dit tuttige item past ook helemaal in dat rijtje: in het begin ben je niet overtuigd, maar daarna vind je 'm stiekem toch best leuk.

Geloof het of niet maar je lokale bibliothecaresse heeft een trend gezet: het vest met knopen is hartstikke hip.

Net als de celebs We zagen het vest bij de shows van grote modehuizen als Miu Miu, Molly Goddard en Prada, maar ook celebrities gingen ermee aan de haal. Onder anderen Gigi Hadid, Taylor Swift en Kendall Jenner zijn fan van het kledingstuk. Wij geven ze groot gelijk: het is misschien een tikkie saai, maar comfortabel is het wel.

Lees ook: Altijd al met je onderbroek de straat op gewild? Dat kan nu, is namelijk dé trend van 2023

Zo draag je het Het vest kun je op talloze manieren dragen. Op de runway wordt het nerdy-gehalte compleet omarmd door het dichtgeknoopte vest te combineren met lange rokken en pantalons, maar je kan het natuurlijk ook subtiel houden. Combineer het met een jeans met hoge taille en ballerina's of met een wijde broek en een top. Al kan iets onverwachts ook leuk zijn: bovenop een coltrui of met een lange rok.

Het enige wat je nu te doen staat is je kledingkast plunderen. Of die van je moeder. Succes ermee.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Style