Bonprix' dubbelzijdige winterjas vliegt de winkels uit: zo heb je twee jassen voor de prijs van één

Style

Bonprix' dubbelzijdige winterjas vliegt de winkels uit: zo heb je twee jassen voor de prijs van één

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

16 november 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Valentina Vos

Gepubliceerd op

16 november 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Valentina Vos

Terwijl de temperatuur zakt, stijgt bij modefanaten de hype rondom Bonprix' nieuwste winterjas. Voor een luttele € 91,99 kun je nu pronken met niet één, maar twee jassen.

Deze opvallende jas biedt niet alleen bescherming tegen de kou, maar ook een speelse mogelijkheid om je stijl te personaliseren. Aan de ene zijde is-ie tijdloos zwart, waardoor je moeiteloos kunt schakelen tussen klassieke en elegante looks. Aan de andere zijde omhult de jas je in een warme en stijlvolle bruine tint waardoor je de mogelijkheid hebt om je winterse outfit te variëren. Hebben.

Nieuwe look Wat deze jas nog aantrekkelijker maakt, is de coole split aan de zijkant. Hierdoor kun je de jas op verschillende manieren dragen, waardoor je steeds een nieuwe look kunt creëren. Dat is fijn, want laten we eerlijk zijn, soms wil je gewoon wat variatie in je leven. Vooral als het om jassen gaat.

Lees ook: Kelly's klerenkwestie: 'Wat zijn de 5 grootste winterjassen trends voor dit seizoen?'

Bonprix' dubbelzijdige winterjas

Dubbelzijdige winterjas, € 91,99 Bonprix

Stijlvol én functioneel De Bonprix-winterjas is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Met de kou in aantocht is een lange winterjas onmisbaar, en deze voldoet (volgens fashionista's) niet alleen aan de mode-eisen, maar ook aan die van het weer. Het is dan ook geen verrassing dat deze jas viraal gaat.

Haast je wel, want deze jas vliegt de winkels uit. Dus heb je een winterjassie nodig en is deze perfect voor jou? Trek dan je schoenen aan, pak je portemonnee erbij en ren naar de Bonprix.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer lezen