Zet je schrap: dit zijn de 7 heftigste momenten uit The Idol met The Weeknd

Entertainment

Zet je schrap: dit zijn de 7 heftigste momenten uit The Idol met The Weeknd

Florence David Richard
Door

Florence David Richard

Gepubliceerd op

5 juni 2023 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

5 juni 2023 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld BrunoPress

Serie The Idol, geproduceerd door onder anderen Euphoria-producer Sam Levinson en The Weeknd, is vanaf vandaag te zien op HBO Max, althans: de eerste aflevering. Omdat de serie nogal explosieve reacties opleverde - die vaak uit de woorden 'te heftig' en 'smerig' bestonden - waren wij reuze benieuwd naar de heftigste scènes die deze episode te bieden had.

Om je even op de hoogte te brengen: Lily-Rose Depp speelt wereldster Jocelyn, wiens relatie met nachtclubeigenaar Tedros - die vertolkt wordt door The Weeknd - haar op een duister pad leidt. The Weeknd gaf dan ook aan met zijn productie de donkere kant van Hollywood te willen laten zien. Eh ja, donker is de serie zeker. Kijk maar effe met ons mee.

Youtube - The Idol official trailer - HBO

Youtube - The Idol official trailer - HBO

1. Mental illness is 'sexy' Wanneer de pilot begint, zien we dat Jocelyn de cover voor haar nieuwe album aan het schieten is. Ze werkt aan haar comeback, nadat ze haar tour moest annuleren vanwege de dood van haar moeder. Toch denken mensen nog steeds dat ze op het punt van instorten staat. Zo draagt ze nog steeds een oud ziekenhuisarmbandje, iets dat haar team maar al te graag met haar op de foto wil. Geestelijk ziek zijn is namelijk sexy. En daar bovenop kunnen mensen zich op die manier beter in haar herkennen. Dat ze alles willen doen voor betere verkoopcijfers blijkt maar weer.

2. Negeren van de intimiteitscoördinator, en hem opsluiten Wanneer Jocelyn tijdens de fotoshoot op een gegeven moment haar tepels laat zien, wijst de intimiteitscoördinator haar team erop dat dit niet gefotografeerd mag worden. Dat gaat tegen het contract in, dat nota bene bestaat om kwetsbaren te beschermen. Sarcastisch reageert het team hierop: 'Ze ziet er erg kwetsbaar uit.' Toen zij uiteindelijk begrepen dat het breken van het contract zou betekenen dat het werk van die dag verloren gaat, kwamen ze op het snode plan om de coördinator op te sluiten in een badkamer. O ja, en ze betalen een medewerker 5000 euro betalen om hem daar te houden.

3. Een naaktfoto lekt uit waar Jocelyn sperma op haar gezicht heeft Tja, dat dus. En doordat deze foto circuleert op het internet, wordt ze door mensen vanaf nu bestempeld als 'the human cumsock'

Lees ook: Back and better than ever: Henny Huisman maakt comeback in dit populaire programma

4. Jocelyn wurgt zichzelf terwijl ze masturbeert Wanneer Jocelyn ontdekt dat haar foto is uitgelekt, gaat ze naar een nachtclub voor afleiding. Hier ontmoet ze Tedros, waarmee ze in de gang een heftige zoenpartij heeft. Wanneer ze thuiskomt van de nachtclub, zien we dat de popster begint te masturberen terwijl ze zichzelf wurgt, mogelijk omdat Tedros haar in de nachtclub ook had gewurgd.

5. Verkrachtersvibe Schrokken we ook van: wanneer Jocelyn de volgende dag aan haar assistent en beste vriendin Leia vertelt dat ze interesse heeft in Tedros, wijst Leia haar erop dat hij een beetje een 'rapey vibe' heeft. Jocelyn zegt dat ze dit juist wel leuk vindt aan hem. Ehm, pardon?

6. Zanglessen van Tedros Wanneer Jocelyn niet al te blij is met hoe haar album wordt, nodigt ze Tedros in de studio uit om hem te beluisteren. Tedros' advies? 'Sing like you know how to fuck,' want dat was volgens de nachtclubeigenaar nog niet bepaald aan de orde. En natuurlijk vertelt hij dit terwijl hij sensueel een ijsklontje tegen Jocelyns been wrijft. Vervolgens doet Tedros haar badjas uit en knoopt hij deze om haar hoofd, zodat ze begint te stikken. Hij vertelt haar om niet bang te zijn terwijl hij een mes pakt, en een gat in de stof bij haar mond snijdt. Hij beveelt haar om te zingen door het kleine gaatje dat hij heeft gemaakt. 'Now you know how to sing,' luidt het aan het eind van de aflevering.

Lees ook: Tranen, taarten en tiara’s: deze dragartist-realityshow wil je niet missen

7. De vele, vele seksscènes En één ding is zeker: aan heftige seksscènes bepaald geen gebrek. Zo is er een scène van tien minuten lang waar Jocelyn zichzelf vingert voor Tedros' neus, hij haar vertelt dat ze op zijn piemel moet zuigen en zij hem pijpt. Al kreunend vraagt ze hem om haar inspiratie te geven voor haar nieuwe single.

Tja, we hebben je toch gewaarschuwd dat het heftige momenten waren? En dan hebben we het nog niet eens over de scènes die volgens Rolling Stone de serie niet eens hebben gehaald, zoals wanneer Tedros Jocelyn meerdere keren slaat en hier een erectie van krijgt, of wanneer hij haar een ei in haar vagina laat stoppen en ze hem niet mag breken. Nou, veel kijkplezier gewenst he

delen
Florence David Richard

Florence David Richard is tekststagiair bij &C en een twintigjarig jonkie. En ja, David Richard is een achternaam. Ze is afkomstig uit het mooie Twente, maar heeft het accent daar achtergelaten (denkt ze zelf). Ze slurpt chai lattes weg alsof haar leven ervan af hangt en laat de zon – iets te – sterk haar humeur bepalen.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen