Zoet scrolmateriaal: deze 25 Nederlandse reality-koppels zijn nog altijd samen

Entertainment

Zoet scrolmateriaal: deze 25 Nederlandse reality-koppels zijn nog altijd samen

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

5 juni 2023 om 14:00

Bron / Fotografie

beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

5 juni 2023 om 14:00

Bron / Fotografie

beeld BrunoPress

Gisterenmiddag deelden Steffi en Roel, het koppel dat elkaar ontmoette in seizoen 10 van Boer Zoekt Vrouw, dat ze hun tweede kindje hebben mogen verwelkomen. Het deed ons denken: welke Nederlandse reality-koppels zijn er verder nog steeds samen?

1. Astrid en Harmjan uit B&B Vol Liefde Dat deze twee na de opnames toch nog de liefde bij elkaar vonden, verbaasde én verblijdde zo ongeveer heel Nederland. Astrid en Harmjan zijn nog altijd zo stabiel als wat, en stappen dit jaar zelfs het huwelijksbootje in. We're not crying, you are.

2. Fenna en Martijn uit B&B Vol Liefde Het laatste seizoen heeft zijn vruchten afgeworpen - of is gewoon nog niet lang genoeg geleden, maar vandaag kiezen we voor optimisme - want ook Fenna en Martijn zijn nog altijd blij met elkaar. En wij maar denken dat hij haar wellicht af zou schrikken door haar na anderhalve seconde de liefde al te verklaren. Nee hoor, dat heeft die vent goed ingeschat.

Lees ook: Kloppen de bad boy-geruchten over Jake Paul nu wel of niet? Jutta Leerdam reageert 3. Sylvia en Joris uit De Bachelorette Oké, ook die ligt waarschijnlijk nog vers in het geheugen, maar we konden een van onze favoriete reality-koppels natuurlijk niet niet noemen. Al is het alleen maar omdat ze de enigen uit De Bachelorette (en ook De Bachelor) zijn die geen bakken vol met content bij juicechannels aan hebben geleverd. Ook wat waard.

4. Fé en Lennert uit Love Island De twee grepen vorig jaar net naast de winst - die namen Jotti en Cas mee naar huis, een relatie die al wél gigantisch op de klippen is gelopen - maar zijn nog altijd gelukkig samen.

5. Rowenna en Donny uit Love Island Die 25.000 ekkies aan prijzengeld zijn lekker, maar misschien is het toch maar beter om niet te winnen. Rowenna en Donny, het koppel dat elkaar ontmoette tijdens het seizoen uit 2021, werden namelijk ook tweede en hebben nog altijd een relatie, terwijl winnaars Esmee en Job alweer uit elkaar zijn. Sterker nog: die Esmee is nu weer samen met de Cas van hierboven. Volg jij het nog?

6. Lakeisha en Taier uit Ex On The Beach Met de hoeveelheid alcohol die er genuttigd wordt, de vele extensions die van hoofdhuiden af worden gerukt tijdens vechtpartijen en meer explicitiete seksscènes dan op de gemiddelde Only Fans-pagina zou je bíjna vergeten dat aan Ex On The Beach allemaal singles meedoen en er dus zomaar een vonkje over kan springen. Dat was ook het geval bij Lakeisha en Taier, die nog altijd een relatie hebben.

7. Airen en Taeke uit Wie Is De Mol? Het is dan geen datingprogramma, blijkbaar kun je tijdens het speuren naar een fraudeur prima voor iemand vallen. Het gebeurde presentatrice Airen Mylene en hockeyer Taeke Taekema, die inmiddels zeven jaar, twee kinderen en een verloving verder zijn. Dat is toch te zoet?

Lees ook: Herinner jij je deze 5 spectaculaire cliffhangers nog? 8-25. Boeren die Vrouwen (of Mannen) Zochten We begonnen dit artikel met Boer Zoekt Vrouw, dus laten we 'm daar dan ook maar mee eindigen. Het oer-Hollands programma heeft namelijk by far voor de meeste relaties gezorgd. Naast Steffi en Roel vonden ook Joris en Renkse en Hans en Connie uit seizoen 1, Martijn en Marlies uit seizoen 2, Jos en Dycke, Wietse en Neeltje en Hans en Audrey uit seizoen 4 (dit was een vruchtbare), Henk en Fiona en Martin en Wilma uit seizoen 6, Wim en Evelyne uit seizoen 7, Jan en Rianne uit seizoen 8, David en Mara en Herman en Fleur uit seizoen 9, Michelle en Maarten en Wim en Marit uit seizoen 10, Evert en Maud, Jouke en Karlijn, Janine en Sander en Hans en Annette uit seizoen 12 (ook een vruchtbare!) de liefde. *Hapt naar adem*.

Heb je dus zin om eens een ander antwoord te kunnen geven op je tantes 'Heb je al een partner?' op de volgende familieverjaardag? Dan weet je waar je je voor in moet schrijven.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen