Tranen, taarten en tiara’s: deze dragartist-realityshow wil je niet missen

Entertainment

Tranen, taarten en tiara’s: deze dragartist-realityshow wil je niet missen

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

1 juni 2023 om 16:00

Gepubliceerd op

1 juni 2023 om 16:00

Oké. Van de boeren tot de Bevers en van overleven op een eiland tot wijnen op Chateau Meiland: you name it, en er is een realityshow over. Maar als het gaat om dragartiesten, kleuren die van je beeldscherm spatten en een loeispannende strijd om de hoofdprijs, is er eigenlijk maar één realityserie waarvan je het bestaan moet weten.

Call Me Mother. Het eerste seizoen start op 1 juni om 21.00 uur bij FOX. En geloof ons: dat wil je zien.

Niet voor de poes, die prijs In de serie, gepresenteerd door Dallas Dixon van Entertainment Tonight Canada, volgen we acht nieuwe dragtalenten in hun strijd om de titel van First Child of Drag - én de hoofdprijs van 50.000 dollar. Dit doen ze, net als in het vorige seizoen, onder de bezielende leiding van de bekende en beroemde dragmothers Peppermint, Crystal en Barbada.

Zenuwslopende opdrachten Met een auditie doen de kandidaten hun best om in het huis van Crystal (House of Glass) van Peppermint (House of Dulcet) of Barbada (House of Harmony) opgenomen te worden en de kans te krijgen door een drag van wereldklasse gecoached te worden. Maar dat gaat niet zomaar, en niet zonder tranen. Elke week valt er een dragartiest af na zenuwslopende groepsopdrachten, soloacts en natuurlijk lipsyncbattles.

Tranen en tiara’s Zoals Henny Huisman decennia geleden al zei: ‘zoals bij elke wedstrijd, kan er kan er maar één de winnaar zijn - en dat is in Call me Mother niet anders. Taarten, tiara’s, tranen, horrofilms en roasts: het zit er allemaal in. Kijken dus. Call me Mother, vanaf 1 juni elke donderdag om 21:00 wekelijks te zien bij FOX (kanaal 11 of 16). Maar er is meer, want het volgende seizoen start al op 27 juli. Zo komen we wel de zomer door.

FOX kleurt roze Naast het feit dat Call me mother een fantastische show is van FOX, steunt de zender ook nog eens International Pride Month met deze titel en zal de gehele zender omgetoverd worden naar het Pride thema. Dat wordt smullen.

Call me mother

Call me mother

Dit is een samenwerking met FOX.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.