Hebben: deze vet goedkope (€2,39!) zonnebrand van Action is driemaal als beste bekroond

Beauty

Hebben: deze vet goedkope (€2,39!) zonnebrand van Action is driemaal als beste bekroond

Florence David Richard
Door

Florence David Richard

Gepubliceerd op

20 mei 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Gepubliceerd op

20 mei 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Het is weer de tijd van het jaar waarin er zonnebrand gescoord moet worden, en dat is flink voelbaar in de portemonnee. En ook vaak op de huid, want die ingrediënten zijn lang niet altijd vriendelijk voor je gezicht. Is een goede, goedkope zonnebrand die beschermt en je niet met tig onzuiverheden achterlaat dan teveel gevraagd? Nope, want bij deze introduceren wij jou aan de zonnebrand-producten van Zenova, te scoren bij de Action.

De producten van Zenova hebben een duurzame samenstelling, en zijn vrij van microplastics, rijk aan vitamine E, rifvriendelijk, én ook nog 'es vegan. Daarnaast zijn de flessen ook gemaakt van minimaal 50% gerecycled plastic. Shoppen zonder schuldgevoel, dus. Het allerbeste nieuws? Je hebt ze al vanaf 2,39 euro.

Lees ook: Deze parfumhack is een musthave voor iedere vakantie

Best van de test En niet alleen dat, maar de zonnebrand is door de Consumentenbond vergeleken met elf andere merken en driemaal als beste bekroond: de Beste Koop, Beste van de Test én Groene Keuze. De producten zijn getest op schadelijke straling, gebruiksgemak, invloed op het milieu en informatie op de verpakking. Niet alleen een goede kwaliteit dus, maar ook nog 'es de beste prijs daarvoor.

Voor iedereen De ingrediënten zijn mild voor de huid en geschikt voor ieder huidtype. De factor loopt op vanaf SPF30, oftewel: lekker lang beschermd in de zon. Hou je meer van een olie dan melk/crème? Dan heb je aan de waterbestendige, kokosolie-infused zonnesprays een goede.

Al overtuigd? Vlieg dan naar de winkels van Action, voordat zij de winkel uitgevlogen zijn.

delen
Florence David Richard

Florence David Richard is tekststagiair bij &C en een twintigjarig jonkie. En ja, David Richard is een achternaam. Ze is afkomstig uit het mooie Twente, maar heeft het accent daar achtergelaten (denkt ze zelf). Ze slurpt chai lattes weg alsof haar leven ervan af hangt en laat de zon – iets te – sterk haar humeur bepalen.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen