Back and better than ever: Henny Huisman maakt comeback in dit populaire programma

Entertainment

Back and better than ever: Henny Huisman maakt comeback in dit populaire programma

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

5 juni 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

5 juni 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld BrunoPress

Ondertussen is het veertig jaar na zijn debuut op televisie, maar afscheid nemen? Ho maar. Televisiester Henny Huisman, retepopulair in de jaren '80 en '90 maakt een terugkomst op onze televisies, en wel in het programma Beter laat dan nooit. 

In het programma reizen vier televisiesterren naar het buitenland om zich onder te dompelen in een vreemde cultuur. Wie de andere deelnemers zijn, wil Huisman nog niets over loslaten. In de Telegraaf vertelt hij al wel dat hij de jongste is: 'Vier mannen, allemaal tv-makers en waarvan ik dan nog de jongste ben, in al hun knulligheid wanneer ze met de lokale bevolking een dansje doen, in hun onderbroek staan bij het omkleden of het slappe geklets aan het ontbijt. De één werkt drie borden havermout naar binnen en de ander eet niks. Dat soort dingen.'

Driemaal is scheepsrecht Huisman geeft toe dat we hem al eerder konden zien stralen in het programma:  'Driemaal is scheepsrecht, want ze hadden me al eerder gevraagd. Ze hebben gewoon net zolang gewacht tot ik oud genoeg was, want vijf jaar geleden vond ik mezelf nog veel te jong, haha.'

Lees ook: Thanks hè: Robert de Hoog na Mocro Maffia vaak gefeliciteerd met oog

Waarheen? Waar de mannen heenreizen is nog niet bekendgemaakt, al wel weten we dat ze naar het oosten reizen. Ook heeft Huisman bij de makers al het verzoek neergelegd voor een 'andersoortige helikoptervlucht over een heel bijzonder gebied'.

Voorgaande seizoenen Het programma is ondertussen van RTL-4 naar SBS6 verhuisd, en de zes afleveringen zijn vanaf augustus te zien. Wie er gaat presenteren is nog niet bekend. Voorgaande seizoenen werden gepresenteerd door Olcay Gulsen en Katja Schuurman, die de wereld al over reisden met Gerard Cox, Barrie Stevens, Peter Faber en Willibrord Frequin. Door de coronacrisis werd het programma tijdelijk op pauze gezet, en in 2022 overleed Willibrord aan de ziekte van Parkinson.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen