Oeps, foutje: dit zijn de meest gênante Photoshop blunders van de Kardashian-Jenners

Entertainment

Oeps, foutje: dit zijn de meest gênante Photoshop blunders van de Kardashian-Jenners

Sanne Roes
Door

Sanne Roes

Gepubliceerd op

30 maart 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Brunopress

Gepubliceerd op

30 maart 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Brunopress

De Kardashian-Jenners houden van photoshop, dat weten we inmiddels wel. Maar je zou denken dat ze met hun vermogen wel fatsoenlijke Photoshoppers in zouden huren voor de meest perfecte Instagram-posts, toch? Niet dus.

Het komt veel te vaak voor dat het ergens in het Photoshop-proces fout gaat. Bij de ene is de fout groter dan bij de andere, maar hilarisch zijn ze allemaal. Van dubbele – en zelfs missende – ledematen tot bizarre achtergronden: de Kardash-Jenners doen het allemaal. Als een fout wordt gespot worden de foto's vaak van sociale media verwijderd, maar deze parels staan er nog gewoon op.

1. Khloés dubbele duim Waarom je een duim zou Photoshoppen weten wij ook niet, maar Khloe deed het. Of liet het doen. Wat ze niet zag voordat ze de foto online gooide was dat ze ineens een dubbele duim heeft. Gelukkig viel het haar volgers wel gelijk op.

2. Kim's extra teen In 2019 plaatste Kim een foto met haar zus Kylie om haar parfum te promoten. Ze poseerden in een strakke pastel bodysuit met allebei één bloot been. Maar toen volgers goed naar de schoen van Kim keken telden ze zes tenen. Wij vragen ons vooral af wat het nut is van een extra teen toevoegen aan een foto.

Lees ook: Kendall Jenner laat haar wenkbrauwen stralen met dit betaalbare product

3. Kim's ieniemienie auto Als je de achtergrond Photoshopt doe je altijd even een dubbelcheck, toch? Toch...? Fout. Kim had het helemaal niet door dat de auto op de achtergrond in een soort van dunne birò was getransformeerd.

4. Kourtney's losgekoppelde been In 2019 plaatste Kourtney een foto van haar in bad. Ten eerste lijkt ze niet erg comfortabel te liggen, maar dat is iets voor een andere keer. Kijk nu maar eens goed naar haar onderste been. Die lijkt niet vast te zitten aan haar lichaam?

5. Kims misvormde gym-apparatuur Een jaar geleden plaatste Kim een foto van haar in de sportschool. Effe laten zien hoe ik aan dit lichaam kom, dacht ze vast. Maar mensen met een goed oog voor detail zagen gelijk dat de apparatuur naast haar heup verbogen was. Toch niet zo natural, Kim?

Lees ook: Kylie Jenner is niet de enige die bizarre babynamen bedenkt: wij kunnen er ook wat van

6. Kourtney's veel te dunne arm In 2018 plaatste Kim op haar account een foto van alle zussen in een samenwerking met Calvin Klein. Als je inzoomt naar Kourtney, die een beetje achteraan verscholen staat, zie je dat haar pols véél te dun is gemaakt.

7. Het kind werd vervangen Ja, zelfs de kinderen moeten eraan geloven. In 2021 plaatste Kim een foto van haar dochter Chicago met Khloés dochter True, alleen vonden volgers True er gek uitzien. Na wat onderzoek kwamen ze erachter dat Trues gezicht was gephotoshopt op de dochter van Kylie: Stormi. Later bevestigde Kim dit en zei ze dat ze dit had gedaan omdat Kylie haar dochter niet wilde plaatsen. 'Ik respecteer dat, maar ik wilde mijn Instagram feed niet verpesten. Chi droeg roze en dat machte perfect,' aldus Kim.

delen
Sanne Roes

Sanne Roes is geboren in 2000 (je weet wel, dat jaar dat de wereld zou vergaan maar toch gewoon bleef draaien). Ze komt uit de Achterhoek maar kan geen woord dialect verstaan, behandelt haar planten alsof het haar kinderen zijn en zingt regelmatig - tot grote ergernis van de buren - de longen uit haar lijf onder de douche.

Meer entertainment

Meer van deze auteur