Kendall Jenner laat haar wenkbrauwen stralen met dit betaalbare product

Beauty

Kendall Jenner laat haar wenkbrauwen stralen met dit betaalbare product

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

15 maart 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld BrunoPress | Tekst Florence Richard

Gepubliceerd op

15 maart 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld BrunoPress | Tekst Florence Richard

Een hit op de rode loper, viraal op TikTok of gespot op straat. We signaleren de beautytrends waar je heus niet een make-updiploma voor nodig hebt. Jij kan deze look ook gewoon in een paar stappen creëren. Dit keer: verzorgde wenkbrauwen als Kendall Jenner. 

Wanneer we Kendalls make-uplooks eens onder de loep nemen, valt één ding direct op: haar perfecte wenkbrauwen. Volumnieus, donker en in een strakke vorm: simpelweg jaloersmakend. Welk sappige beautygeheim zit hier toch achter? Gelukkig voor ons onthulde make-upartiest Aiden Keogh zijn truc voor de stralende wenkies van Jenner. En het leuke? Blijkt erg amateurproof te zijn. Love it. En nog beter: we hoeven er maar één rood briefje voor neer te tellen.

Wacht, waarmee? Dit is hoe Keogh te werk gaat: nadat Jenners wenkbrauwen hier en daar wat zijn bijgewerkt met een zacht, bruin potlood (niet veel anders dan dat wij dagelijks voor de spiegel uitvoeren, dus), voegt hij voor de finishing touch een bepaald glansproduct toe. Wat dit dan is? Zet je schrap, want voor wenkbrauwen met een stralende, frisse uitstraling gebruikt Keogh een lippenbalsem. En wel de Smith's Rosebud Salve die je voor nog geen tientje in huis hebt. 

Lees ook: Zendaya zweert bij deze betaalbare beauty balm om haar huid gezond en stralend te houden

Verzorgend en verzachtend Het klinkt gek: lippenbalsem smeren in je wenkbrauwen. Waarschijnlijk zie jij nu een kleverige, smurriebende voor je. Maar hoor ons even uit, en misschien begrijp je de make-upkeuze van deze beste man dan wat beter. Door de essentiële oliën, zoals onder andere mineraal- en rozenolie, hydrateert de balsem normaal gesproken schrale lippen terwijl hij tegelijkertijd dient als een gloss. Hierdoor is hij dus ook perfect in staat om jouw wenkbrauwharen te verzorgen en te laten glanzen. Je kan hem aanbrengen door wat balsem op je vinger te nemen, en vervolgens langs de haargroei van je wenkbrauwen te gaan. Een leuke bonus: naast het verzorgen van je wenkies dient hij ook als een wondermiddel tegen pluishaar, dus die wenkbrauwharen van jou gaan geen kant op. Jouw brows overleven gegarandeerd een regenbui. Uitproberen die hap.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen