Kendall Jenner slaat de plank flink mis met overduidelijke Photoshopfail

Entertainment

Kendall Jenner slaat de plank flink mis met overduidelijke Photoshopfail

Carmen Felix
Door

Carmen Felix

Gepubliceerd op

13 februari 2022 om 11:00

Bron / Fotografie

Bruno Press, instagram.com/kendalljenner

Gepubliceerd op

13 februari 2022 om 11:00

Bron / Fotografie

Bruno Press, instagram.com/kendalljenner

Supermodel en reality-telg Kendall Jenner is voor de zoveelste keer betrapt op een sterk staaltje Photoshop. Alleen deze keer gaat het wel heel ver.

Dat de zussen Kardashian en Jenner niet vies zijn van wat digitale (en analoge) aanpassingen aan hun toch al best geslaagde koppies en lijven, is geen geheim. Maar zelfs de zus die op dit moment - volgens allerlei lijstjes - het best betaalde model van de wereld is, waagt zich er regelmatig aan. Zo ook afgelopen weekend.

Het onderschrift '31 hours' en de zonnige foto's op een exotische locatie lijken op een korte mini-vakantie te duiden. Maar Jenner wist toch een uurtje beeldbewerking in haar welverdiende tripje te proppen. Op een van de foto's zit ze gehurkt met haar billen naar ons toe in een mooi, zwart setje voor een prachtig uitzicht over de plaatselijke natuur. Helaas voor al dat prachtige natuurgeweld op de achtergrond is het enige waar wij naar kunnen kijken de extreem lange alien-achtige hand van Kendall. Volgens kenners het resultaat van je lichaam proberen te verlengen en verdunnen op Photoshop.

Kendall Jenners Hand

Mocht ze toevallig Nederlands spreken en dit lezen: kom op, Kendall, meid dit heb je niet nodig. Zonder Photoshop ben je prachtig, mét Photoshop doe je ons net iets teveel denken aan die lange, blauwe slungels uit Avatar. Da

delen
Carmen Felix

Carmen Felix (37) is freelancejournalist, fervent twitteraar en schreef het boek Je kunt het ook nooit goed doen. Ze is onlangs moeder geworden van dochter Vesper. Elke maand schrijft ze een column voor &C Magazine.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen