Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #33

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #33

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

15 augustus 2022 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

15 augustus 2022 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #24

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Degene die jou al een poosje knikkende knieën bezorgt, toont nu zomaar meer interesse in je. Je schrikt hier zo van dat je even niet weet wat je hier nu mee aan moet. Nou, gewoon helemaal niets. Als hij of zij verwacht dat je nu meteen als een dartele pup gaat staan kwispelen, heeft hij of zij dat natuurlijk helemaal mis. Samen: Je twijfelt aan je gevoelens en weet zelfs niet helemaal zeker of je samen verder wil. Dit zijn serieuze gedachten die zeker wat meer aandacht nodig hebben. Voor je je partner al te ongerust maakt, doe je er verstandig aan om het eerst nog even in stilte aan te kijken. En aan te voelen. Voor hetzelfde geld is het volgende week weer anders en heb je spijt van de ophef die je hebt veroorzaakt.

Sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Je hebt weer een beetje vertrouwen in de liefde en de toekomst en breekt langzaam het muurtje af dat je de laatste tijd om je heen had opgebouwd. Deze positieve instelling maakt je meer toegankelijk en blijft ook zeker niet onopgemerkt. Uit diverse hoeken krijg je aandacht van mensen die echt de moeite waard zijn. Samen: Je realiseert je dat de vorige ruzie die je met je lief had eigenlijk helemaal niet de schuld was van je partner, maar dat jij vooral zelf degene bent die onredelijk was. Dat wordt je spaarpot leeg kieperen om een mooi cadeautje voor je geliefde te kopen. Oh nee, die was alweer een poosje leeg. Nou ja, een welgemeend 'sorry' en een kusje zal ook wel werken.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Je bent zó verliefd dat je er alles aan wil doen om de ander te laten zien dat jij het hélemaal bent voor hem of haar. Hierbij heb je de neiging om een rol te spelen en je helemaal anders voor te doen. Hoezo wil je dat hij of zij verliefd wordt op iemand wie je niet echt bent? En hoelang denk je die rol vol te kunnen houden? Samen: Als donderslag bij heldere hemel komt de relatie in zwaar weer en het is niet eens vanwege een misverstand. Het is gewoon echt hommeles en waarschijnlijk ook nog om iets wat jij zelf hebt gedaan. Als je je lief nog even niet kwijt wil, zul je echt alles uit de kast moeten halen om het tij te keren, want hij of zij heeft er behoorlijk de pest in.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Net als je denkt de ware liefde gevonden te hebben, heb je een rotte vis aan je haak bungelen. Het ergste is nog dat hoe hard hij of zij ook riekt, je overal een verklaring voor zoekt waardoor dit zou kunnen komen. Stank bij de buren, een vies luchtje uit de prullenbak of de muffe zweetsokken van je vader. Nee, Scorpio, je nieuwe vlam stinkt! En niet te weinig ook. Samen: Jullie staan voor een belangrijke beslissing, maar zijn het niet helemaal met elkaar eens. Dit maakt je onrustig en emotioneel, waardoor je niet helder kunt nadenken. Laat het even rusten en bekijk het morgen opnieuw. Ze zeggen niet voor niets: 'Slaap er een nachtje over'. Grote kans dat je dan héél anders tegen de situatie aan kijkt.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Doordat je zo hard aan jezelf hebt gewerkt, heb je nu eindelijk de innerlijke rust en balans gevonden waar je naar opzoek was. Dit betekent dat je nu ook weer durft open te staan voor de liefde. Inmiddels weet je heel goed wat je wel en vooral ook niet meer wil in een relatie, dus daar kun je je nu in alle rust op gaan focussen. Samen: Je staat voor een belangrijke keuze die wel eens grote gevolgen zou kunnen hebben voor de toekomst. Met name jouw eigen toekomstige ontwikkelingen op persoonlijk en financieel gebied. Laat je bij het nemen van een beslissing niet beïnvloeden door vrienden en al helemaal niet door je partner. Dit is jouw besluit.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Je hebt wel zin in een avontuurtje, maar geen zin om de deur uit te gaan. Op die manier blijft er niets anders over dan het internet afschuimen op zoek naar andere gasten die ook geil en lui zijn. Jammer, want juist nu is de kans zeer groot dat je iemand tegenkomt als je de straat op gaat. En dan niet zomaar een voorbijganger, maar iemand die écht goed bij je past. Veel beter dan al die luie peppies op Tinder of Badoo. Samen: De sleur sluipt er langzaam in en het is ook alweer een poosje geleden dat jullie samen echt gelachen hebben. Als de humor verdwijnt binnen een relatie, is het tijd om actie te ondernemen. Niet door elkaar als oranjeharige Bassies met flapschoenen geforceerd aan het lachen te maken, maar door jezelf af te vragen of jullie überhaupt nog wel bij elkaar passen.

Waterman - sterrenbeeld - still - geel

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Hoewel je met volle emmers geniet van je vrijheid, blijk je toch meer toe te zijn aan een relatie dan je dacht. Deze ommezwaai wordt veroorzaakt door iemand die heel anders is dan alle anderen die je ooit hebt ontmoet. Je staat er in ieder geval voor open om hem of haar beter te leren kennen, wat in jouw geval al heel wat is. Love is in the air! Samen: Zomaar uit het niets krijg je een berichtje van één of andere aanbidder of iemand die je kent uit het verleden, die voor de lol weer eens een poging wil wagen. Leuk, al die aandacht. Vooral als je partner je al een poosje geen complimentje meer heeft gegeven, is dit natuurlijk super goed voor je ego. Minder goed voor je ego is het als je straks weer single bent en die nieuwe fling ook nog finaal op stront uitdraait. Wat geheid gebeurt. Niet op in gaan dus.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Je gaat deze week lekker aan de boemel met het idee om hier en daar een losse scharrel op te pikken zonder dat je hier serieuze bedoelingen mee hebt. Hou er alleen wel rekening mee dat er zomaar iemand tussen kan zitten die weleens de liefde van je leven zou kunnen zijn. Je moet dus een beetje beter opletten wie je na een onenightstand zomaar weer aan de straat zet. Samen: Je partner vertoont wat claimerig gedrag, iets waar je nu nét niet op zit te wachten. Juist als je iets voor jezelf wilt doen, wil je geliefde gezellig samen iets ondernemen. En net als je naar vrienden wil gaan, staat je schatje al met zijn of haar schoenen aan naast je om gezellig met je mee te hobbelen. Vis, als je hier knettergek van wordt, zeg dat dan ook gewoon.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Ram 21 maart - 20 april Single: Hoe lang duurt het nu nog voordat je eindelijk weer eens een blok beton in je maag zult voelen, omdat 'hij' of 'zij' al tien minuten niet gereageerd heeft op je DM of nachtenlang met wijd opengesperde ogen naar het plafond zult liggen staren, omdat je je afvraagt hoe 'hij' of 'zij' over je denkt? Kortom, wanneer word je weer eens echt verliefd? Tel maar af, want je nieuwe vlam staat praktisch al voor de deur. 3…2…1… Samen: Na een periode van vrij kinderachtig jij-bakken is het eindelijk gelukt om in alle redelijkheid en volwassenheid over bepaalde issues te praten en de problemen op te lossen. De meeste dan toch. Is het nu dan eindelijk klaar met die verwijten over en weer? Ja, voorlopig even wel. Nu samen lekker genieten van het zonnetje. En van elkaar.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Stier 21 april - 20 mei Single: Het is nu echt de hoogste tijd om die onbereikbare liefde te vergeten en genoegen te nemen met iemand anders die misschien nog wel veel leuker blijkt te zijn wanneer je hem of haar wat beter leert kennen. Het leukste aan diegene die je niet kunt krijgen, is dat je hem of haar niet kunt krijgen. Dus als je hem of haar alsnog wél zou kunnen binnen hengelen: weg magie. Dus klaar nu. Samen: Je komt er langzaam maar zeker achter dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen geluk en dat je lief hier vooral een aanvulling op is. Hij of zij inspireert je of steunt je, maar het meeste doe je toch echt zelf. En dit geldt andersom ook. Probeer jullie relatie meer als gelijkwaardig te zien en vergeet jezelf hierbij vooral niet voldoende op waarde te schatten.

Sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Iemand vindt je oprecht leuk, alleen de persoon in kwestie heeft de pech dat hij of zij jouw type niet is. Jammer, want dit zou toch best eens een heel goede match kunnen zijn. Vooral wanneer je jouw aanbidder alleen op foto's hebt gezien, verdient het toch het voordeel van de twijfel. Waag er een date aan en wie weet hoe aangenaam je verrast zult zijn. En zo niet, wat dan nog? Samen: Schreeuwen tijdens het ruzie maken duidt eerder op onmacht in plaats van op jouw gelijk. Het is dus niet zo dat hoe harder je brult, hoe eerder je lief denkt dat jij het bij het rechte eind hebt. Integendeel. Denk daar nog eens aan als zich deze week weer een meningsverschil aandient. Kalm. En. Rus-tig. Pra-ten.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Iemand blaast je met zijn of haar aanwezigheid helemaal van je sokken, maar helaas… De liefde lijkt niet wederzijds. Geef niet te snel op, want het kan zomaar zo zijn dat de ander hard to get speelt of misschien wel te verlegen is om überhaupt iets te laten merken. Wanneer je echt verliefd bent, praat je met iedereen behalve met degene waar je een crush op hebt. Ik bedoel maar. Samen: Of het nu iets is uit het heden dat je dwars zit, iets uit het verleden waar je zomaar alsnog verschrikkelijk kwaad om wordt, of iets in de toekomst waar je mógelijk geïrriteerd door zou kúnnen raken, je geliefde krijgt het uit alle windrichtingen in één keer allemaal op zijn of haar bord. Wanneer je schatje eindelijk alles heeft verwerkt en er voorzichtig op reageert, is je bui alweer overgewaaid en wil je het er niet meer over hebben. En weer over tot de orde van de dag.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen