Kletsen over ketsen: 'Voor mijn idee waren we 4 uur lang bezig'

Body & Mind

Kletsen over ketsen: 'Voor mijn idee waren we 4 uur lang bezig'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

31 augustus 2022 om 11:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Gepubliceerd op

31 augustus 2022 om 11:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Over seks mag wel wat meer geluld worden, dus daarom nemen we in Kletsen over ketsen elke week een kijkje in iemands slaapkamer. Want hoe belangrijk vinden we het om klaar te komen tijdens de daad, en waar worden we nou echt geil van? Deze week kletsen we over ketsen met Moniek.

Naam: Moniek Leeftijd: 30 jaar Relatiestatus: samenwonend met zoontje van 1 Aantal bedpartners: 20 Leeftijd eerste keer: 16 jaar Langste tijd droog gestaan: zes maanden Lees ook: Golf, lawine of vulkaan: deze 3 orgasmes kun je hebben Waardoor heb je spontaan geen zin meer in seks? 'Als ik net in een spannende serie zit. Jeetje, moet het nu? Of als ik op tijd op wil staan en meneer spontaan zin heeft in een ochtendvrijpartij. Ik ben wel heel eerlijk en zeg het ook gewoon lekker als ik geen zin heb. Vriendlief vindt het dan weleens jammer, maar vooral fijn. En dan is het extra leuk als ik hem eens verras.' Waar word je nu echt geil van? 'Lang zoenen: het voelt intiem, dichtbij en toch speels.' Hoe kom jij het snelst bij je hoogtepunt? 'Met de hand. Die van hem of die van mij.' Is klaarkomen voor jou belangrijk tijdens de seks? 'Nee, maar het is wel de kers op de taart. Maar een gebakje zonder kers is ook erg lekker, op z'n tijd.' Hou jij rekening met je buren en/of huisgenoten als je seks hebt? 'Ik ben een kreunkoningin als ik me als ik me helemaal laat gaan. Maar ook in stilte kan ik prima genieten. Ligt ook aan de setting. Ik roep in een romantische setting geen geile woorden, maar vertel hem bijvoorbeeld hoeveel ik van hem hou.' Even eerlijk: hoe vaak seks is voor jou genoeg? 'Eén keer in de week is prima, al redden we dat ook niet altijd. Door de baby is het ook een beetje op een laag pitje komen te staan.' Lees ook: Kletsen over ketsen: 'Ik heb seks gehad met bekende voetballers' Wat is je meest memorabele sekssessie? 'Dat was de eerste keer met mijn vriend. We waren allebei erg dronken. Voor mijn idee waren we 4 uur lang bezig, al vrees ik dat het in het echt niet zo lang was, haha. De ochtend daarna wisten we: dit zit goed.' Wat staat er nog op je wil-ik-weleens-proberen-lijst? 'Zoenen met een vrouw, dat lijkt me spannend.' Terugkijkend op het begin van je sekscarrière: wat heb je bijgeleerd? 'Je moet echt je eigen verlangens uitspreken, dat is zo belangrijk.' Wil jij ook meepraten over je seksleven? Vinden we leuk. Klik om mee te doen aan Kletsen over ketsen.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit vrouwen, welgeteld één man (arme John) en overwegend kattenmensen. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag in voor een snackbox van de lokale snackbar. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen