Kletsen over ketsen: 'Ik heb seks gehad met bekende voetballers'

Body & Mind

Kletsen over ketsen: 'Ik heb seks gehad met bekende voetballers'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

31 juli 2022 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Gepubliceerd op

31 juli 2022 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Over seks mag wel wat meer geluld worden, dus daarom nemen we in Kletsen over ketsen elke week een kijkje in iemands slaapkamer. Want hoe belangrijk vinden we het om klaar te komen tijdens de daad, en waar worden we nou echt geil van? Deze week kletsen we over ketsen met Iris.

Naam: Iris Leeftijd: 26 jaar Relatiestatus: een vaste sekspartner Aantal bedpartners: 26 Leeftijd eerste keer: 15 jaar Langste tijd droog gestaan: drie weken Lees ook: Kletsen over ketsen: 'Ik wachtte met seks tot ik de juiste vond' Waardoor heb je spontaan geen zin meer in seks? 'Dat heb ik eigenlijk nooit. Ik heb altijd wel zin.' Waar word je nu echt geil van? 'Alcohol. Als ik drank op heb raak ik al snel opgewonden. Hetzelfde werkt voor alfamannen en mannen in uniform trouwens. Dat maakt me heel geil.' Is klaarkomen voor jou belangrijk tijdens de seks? 'Ja zeker. Hallo, ik tel ook gewoon mee. Maar ik ga het wel pas belangrijk vinden als de seks wat serieuzer wordt. Daarvoor heb ik dat minder.' Hoe kom jij het snelst bij je hoogtepunt? 'Door gebeft te worden.' Hou jij rekening met je buren en/of huisgenoten als je seks hebt? 'Ik kreun zeker wel. Als het helemaal stil is tijdens de seks vind ik er geen donder aan eerlijk gezegd. Hij hoeft ook niet over de top te schreeuwen, maar ik wil weten wat, wanneer en of hij het lekker vindt. Vooral bij het klaarkomen is geluid wenselijk.' Even eerlijk: hoe vaak seks is voor jou genoeg? 'Zolang het niet mijn 'echte' partner is, het liefst een paar keer per dag. Mocht het wat serieuzer worden, dan heb ik het liefst elke dag seks. Op dit moment heb ik een vaste partner voor langere tijd. Daar doe ik het niet elke dag mee, maar ik denk wel zo'n vier keer per week.' Lees ook: Kletsen over ketsen: 'We hadden seks met een bevriend stel' Wat is je meest memorabele sekssessie? 'Oei, dat is een moeilijke. Ik heb een keer seks gehad op de kazerne, maar ook de seks in een hotel met de meeste hotte man ooit was om nooit te vergeten. Oh, en ik heb ook seks met bekende Nederlanders gehad. Voetballers.' Wat staat er nog op je wil-ik-weleens-proberen-lijst? 'Ik weet het nog niet helemaal zeker, maar ik denk dat ik misschien wel een keer een trio wil proberen.' Terugkijkende op het begin van je sekscarrière: wat heb je bijgeleerd? 'Dat ik van kort en bondig hou. Ik hoef echt niet een halfuur lang hijgend door te gaan. Liever niet zelfs. Gekke standjes hou ik wel van en inmiddels denk ik dat ik een ervaringsdeskundige ben op dat gebied. Zelfverzekerd ben ik in ieder geval wel.' Dwaalt je hoofd weleens af tijdens de seks? 'Oh ja, als het te lang duurt zeker. Dan denk ik vaak aan partners waar ik het een stuk leuker mee had of wat ik in de stap wil kopen. Of dat ik dit verhaal maar al te graag wil delen met mijn vriendinnen en welke ik eerst ga bellen, haha.'

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit vrouwen, welgeteld één man (arme John) en overwegend kattenmensen. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag in voor een snackbox van de lokale snackbar. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen