Kletsen over ketsen: 'We hadden seks met een bevriend stel'

Body & Mind

Kletsen over ketsen: 'We hadden seks met een bevriend stel'

Cilla Peters
Door

Cilla Peters

Gepubliceerd op

10 juli 2022 17:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

10 juli 2022 17:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Over seks mag wel wat meer geluld worden, dus daarom nemen we in Kletsen over ketsen elke week een kijkje in iemands slaapkamer. Want hoe belangrijk vinden we het om klaar te komen tijdens de daad, en waar worden we nou echt geil van? Deze week kletsen we over ketsen met Simone.

Naam: Simone Leeftijd: 30 jaar Relatiestatus: samenwonend Aantal bedpartners: 5 Leeftijd eerste keer: 17 jaar Langste tijd droog gestaan: 4 maanden Wanneer denk je: nu even niet? 'Vlak voor ik ongesteld moet worden. Dan heb ik er echt geen zin in. Dat zal wel iets hormonaals zijn, want verder kan ik wel altijd zin maken.'  Waar word je nu echt geil van? '​​Als een man laat blijken dat hij me echt wil. Heel aantrekkelijk vind ik dat. Ik ben niet iemand die graag de leiding neemt in bed, dus ik vind het fijn om verleid te worden.'  Is klaarkomen tijdens de seks belangrijk voor jou? 'Ja zeker. Klaarkomen maakt het wel echt af voor mij.'  Hoe kom jij het snelst bij je hoogtepunt? 'Met klaarkomen heb ik niet heel veel moeite, ik kom sowieso snel. Alleen door enkel penetratie tot een hoogtepunt komen vind ik lastig. Een combinatie van penetratie en mijn clitorus stimuleren werkt vaak het beste.'  Stil water of kreunkoningin? 'Kreunkoningin. Het gaat eigenlijk vanzelf, ik kan gewoon niet stil zijn. Kreunen is ook een fijne manier om hem te laten weten dat hij goed bezig is. Of om aanwijzingen te geven. Tijdens het masturberen ben ik een stuk stiller.'  Hoe vaak seks is voor jou vaak genoeg? 'Zo'n vier keer per week, denk ik. Mijn vriend en ik zien elkaar niet zo vaak vanwege onregelmatige werktijden, dus vaker dan dat lukt niet. Maar als we seks hebben is dat echt een moment van ons samen.'  Wat is je meest memorabele sekssessie? 'Dat was samen met mijn vriend en een bevriend stel. Hoe lang het duurde weet ik niet meer precies, maar ik vond het fantastisch om anderen seks te zien hebben. Daarna was het wel wat ongemakkelijk als we ze tegenkwamen, maar de ervaring op zich was heel leuk. Iets dat ik nooit meer vergeet.'  Wat staat er nog op je wil-ik-weleens-proberen-lijst?  'Een trio met twee mannen. Aandacht krijgen van twee tegelijk lijkt me fantastisch.'  Terugkijkend op het begin van je sekscarrière: wat heb je bijgeleerd? 'Dat het prima is om er zelf voor te zorgen dat je klaarkomt. Vroeger durfde ik dat niet of vond ik dat mijn bedpartner daar voor moest zorgen, maar uiteindelijk draait het er gewoon om dat je geniet.' 

delen
Cilla Peters

Cilla Peters (1996) is de enige Fries op de &C-redactie (#prayforcilla) en zelfbenoemd kattenfluisteraar. Eet mergpijpen op zeer specifieke manier (eerst de chocola, dan de onderkant, daarna de vulling en als laatste de marsepein) en is gek op zinnen tussen haakjes zetten. (Maar dat had je vast al gemerkt.)

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen