Kletsen over ketsen: 'Ik wachtte met seks tot ik de juiste vond'

Body & Mind

Kletsen over ketsen: 'Ik wachtte met seks tot ik de juiste vond'

Cilla Peters
Door

Cilla Peters

Gepubliceerd op

17 juli 2022 19:00

Bron / Fotografie

fotografie Frank Brandwijk

Gepubliceerd op

17 juli 2022 19:00

Bron / Fotografie

fotografie Frank Brandwijk

Over seks mag wel wat meer geluld worden, dus daarom nemen we in Kletsen over ketsen elke week een kijkje in iemands slaapkamer. Want hoe belangrijk vinden we het om klaar te komen tijdens de daad, en waar worden we nou echt geil van? Deze week kletsen we over ketsen met Kim.

Naam: Kim Leeftijd: 23 jaar Relatiestatus: in een relatie Aantal bedpartners: 1 Leeftijd eerste keer: 21 jaar Langste tijd droog gestaan: een week Wanneer denk je: nu even niet? 'Als ik ongesteld ben of als ik me opgeblazen voel, en eigenlijk ook gewoon als ik zelf niet in de mood ben. Wanneer ik er geen zin in heb, wordt het ook niet ineens leuk. Liever geen seks dan slechte seks.' Waar word je nu echt geil van? 'Ik word echt geil als hij het initiatief neemt en me dan best wel ruw tegen een muur duwt waar we heftig beginnen te zoenen en dan langzaam naar het bed verplaatsen. Ik vind het ook spannend wanneer ik een blinddoek op heb en niet weet wat en wanneer er iets gebeurt.' Is klaarkomen tijdens de seks belangrijk voor jou? 'Ik vind het belangrijk dat mijn vriend klaarkomt, en ik vind het ook belangrijk dat ik toekom aan mijn moment. Soms begint hij en maak ik het zelf af. Maar er moet hoe dan ook voldoening zijn bij beide partijen.' Hoe kom jij het snelst bij je hoogtepunt? 'Wanneer ik zelf masturbeer.' Stil water of kreunkoningin? 'Kreunkoningin all the way. Zo uit ik mijn genot ook. Dat kan ook met woorden zijn, maar als ik helemaal stil ben zit er iets niet goed.' Hoe vaak seks is voor jou vaak genoeg? 'Vier, vijf keer per week. Ik voel me niet altijd dezelfde: soms ben ik ongesteld en dan doen we het gewoon een week niet, dan is het daarna weer extra leuk wanneer we het doen. Elke dag is weer anders, soms ben ik bloedjegeil als ik uit m'n werk kom en andere dagen wil ik gewoon als een zoutzak Netflix kijken. Wat is je meest memorabele sekssessie? 'Zo cliché, maar de eerste keer met mijn vriend vergeet ik nooit meer. Ook omdat dat gelijk mijn eerste keer was. Ik ben ontmaagd op mijn 21e en heb best wel lang gewacht met seks omdat ik de juiste persoon zocht. Wie weet was het daarom wel zo speciaal voor me.' Wat staat er nog op je wil-ik-weleens-proberen-lijst?  'In een hotelkamer waar iedereen ons kan zien voor het raam.' Terugkijkend op het begin van je sekscarrière: wat heb je bijgeleerd? 'Hoe ik mijn vriend de beste tijd van zijn leven geef en wat ik zelf lekker vind. O ja, en dat ik in bed best onderdanig ben.' Wil jij ook meepraten over je seksleven? Vinden we leuk. Klik hier om mee te doen aan Kletsen over ketsen.

delen
Cilla Peters

Cilla Peters (1996) is de enige Fries op de &C-redactie (#prayforcilla) en zelfbenoemd kattenfluisteraar. Eet mergpijpen op zeer specifieke manier (eerst de chocola, dan de onderkant, daarna de vulling en als laatste de marsepein) en is gek op zinnen tussen haakjes zetten. (Maar dat had je vast al gemerkt.)

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen