Raar maar waar: deze dingen ontdekten mannen pas toen ze een relatie met een vrouw kregen

Body & Mind

Raar maar waar: deze dingen ontdekten mannen pas toen ze een relatie met een vrouw kregen

Sanne Roes
Door

Sanne Roes

Gepubliceerd op

26 februari 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

26 februari 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Dat mannen zich soms verbazen over de werking van het vrouwelijk lichaam of de gewoontes van hun vriendin wisten we al. Maar dat sommige mannen zó erg onder een steen hebben geleefd, daar schrokken we nogal van.

Een Reddit gebruiker stelde op de website de vraag: 'Wat leerde jij over vrouwen toen je een relatie met één kreeg?' De antwoorden zijn shocking. Ook op TikTok ging zo'n zelfde trend rond waarbij vrouwen de reacties van hun vent filmen, en da's lachen.

Lees ook: Kletsen over ketsen: 'Mensen die op Dumpert terechtkomen omdat ze in een bushokje aan het neuken zijn? Ik snap ze wel'

1. 'Dat vrouwen een extra gat hebben waaruit ze plassen' Deze man dacht dat een vagina maar één gat had met alle functies. Hieruit zouden vrouwen volgens hem plassen, ongesteld worden én hij zou voor seks zijn. Toen zijn vriendin hem vertelde dat ze gewoon kon plassen met een tampon is wist 'ie niet wat hij hoorde.

2. 'Dat ze hun vriendinnen álles vertellen' Maar dan ook al-les. De mooie verhalen, de vieze details en de meest onbelangrijke feitjes over hun dag. Deze man dacht dat vrouwen ook weleens dingen voor zichzelf houden, zoals dat bij mannelijke vriendschappen gaat. Maar niks bleek minder waar.

3. 'Maandverband plak je in je ondergoed en niet op je vagina' Het is echt waar, veel mannen denken dat we ons maandverband op onze huid plakken. En dat we het daarna dus als een soort harsstrip moeten verwijderen. Thank god van niet.

4. 'Mijn hoodies zijn niet mijn hoodies' Zodra je een relatie aangaat met een vrouw zijn jouw hoodies niet meer van jou. Dat rijmt, het zou een slogan moeten zijn. Want dit geldt voor iedereen: de hoodies van je vriend zijn gewoon mega comfortabel. Daarnaast blijkt het ook nog ontzettend goed voor je mentale gezondheid te zijn. Gewoon blijven stelen, dus.

Lees ook: Kan je al die Gen Z datingtermen niet meer bijbenen? We maakten een handleiding voor je

5. 'Ongesteldheidspoep' Deze heeft voor vrouwen geen uitleg nodig. De betreffende man was in shock toen zijn vriendin hem vertelde hoe shitty het soms kan zijn.

6. 'Neppe broekzakken' Wij zijn al járen boos om het feit dat er nog nét geen pepermuntje in onze broekzakken past. Ze lijken steeds kleiner te worden, en soms zijn ze zelfs dichtgenaaid. Daar verbaasde deze man zich ook over. Hij dacht dat wij nét als de mannen ook gewoon onze halve inboedel kwijt konden in onze broekzakken. Maar helaas.

7. 'Dat je ongesteldheidsbloed niet kunt ophouden' Tijdens een gesprek met zijn vriendin vertelde deze vent hoe raar hij het vond dat een meisje uit haar klas haar bloed 'gewoon liet lopen' tijdens de les. Toen zijn vriendin hem vertelde dat we het bloed niet kunnen ophouden dacht hij eerst dat ze loog. Het is toch echt zo, helaas. Zou best handig zijn.

8. 'Vrouwen willen niet altijd advies als ze ergens over klagen' Groot nieuws in de mannenwereld: als je vriendin aan het klagen is over een vervelende situatie wil ze graag dat je gewoon even luistert. Je hoeft dan alleen advies te geven als ze er zelf om vraagt.

Lees ook: Verrassende statistieken: 75-plussers vrijen er een partij op los, de rest juist minder

9. 'Borstmelk komt niet uit één gat, maar uit meerdere gaten' Deze vent vergeleek de borsten van zijn vrouw met een douchekop: de melk kwam uit meerdere gaatjes, en niet uit één in het midden. Zelfs vrouwen reageerden verbaasd, omdat het voor hen ook nieuws was. Wist jij dit al?

10. 'Hoeveel haren vrouwen verliezen, en het is óveral' Hij vergeleek zijn vriendin met een hond: 'Het lijkt wel alsof ze een vacht verliest.' En de haren kwam hij zelfs tussen z'n eigen billen tegen. 'Elke week haal ik een mega haarbal uit het doucheputje,' vertelt een andere Reddit gebruiker, 'zo groot als een rat.'

11. 'Butthole lightnings' Oftewel: die scherpe pijnsteken in je kontgat als je ongesteld bent. Deze man schrok zich kapot toen zijn vriendin ineens naar haar billen greep, en vertelde dat het voelde alsof er een mes in haar achterste werd gestoken. En dat dit compleet normaal was tijdens ongesteldheid vond hij nog raarder. Tsja.

delen
Sanne Roes

Sanne Roes is geboren in 2000 (je weet wel, dat jaar dat de wereld zou vergaan maar toch gewoon bleef draaien). Ze komt uit de Achterhoek maar kan geen woord dialect verstaan, behandelt haar planten alsof het haar kinderen zijn en zingt regelmatig - tot grote ergernis van de buren - de longen uit haar lijf onder de douche.

Meer van deze auteur

Meer Body & mind