Zo zorgt Eva (36) mét drie jonge kinderen voor voldoende selfcare

Body & Mind

Zo zorgt Eva (36) mét drie jonge kinderen voor voldoende selfcare

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

24 mei 2023 om 16:00

Gepubliceerd op

24 mei 2023 om 16:00

Een tijdje terug deden we een oproep. We zochten vrouwen die blij zijn met hun lijf. Die hun lichaam omarmen met alle pracht, praal en putjes - en met ons willen delen waarom. Want die zelfliefde komt niet zomaar uit de lucht vallen, weet ook Eva van ‘t Hoff.

Eva was lang onzeker over haar lijf. Pas tijdens haar eerste zwangerschap leerde ze haar lichaam waarderen. 

2023 04 12 &C Nivea 6237 FINAL byJulieVielvoije

Kracht van het lijf En nu, drie zwangerschappen later, is die selflove alleen maar toegenomen. “Nu ik zie wat mijn lichaam kan en me heeft gebracht, ben ik helemaal tevreden met hoe ik eruitzie.” 

Hierbij hanteert ze een gezonde leefstijl. “Wat voor mij van belang is, is dat ik gezond eet en geregeld kan sporten. Dat zorgt ervoor dat ik me fit voel en letterlijk en figuurlijk goed in mijn vel zit.”

Lief voor je huid Die selfcare heeft niet alleen invloed op haar lichaam, maar ook op haar huid, vertelt Eva. Om lief te zijn voor haar huid heeft ze een dagelijks verzorgingsritueel. “In de ochtend reinig ik mijn huid en gebruik ik een voedende dagcrème. ‘’s Avonds doe ik een uitgebreide scrubsessie en smeer ik m’n lichaam in met een lekkere bodylotion zoals de Q10 Firming + Bronze Effect van Nivea.”

C5D9F21D-8D78-441C-AD86-DF7454D4A2FC 1 201 a

Tip van Eva Of Eva een tip heeft voor meer zelfliefde en bodyconfidence? Zeker. “Probeer de kritiek op jezelf te elimineren en te kijken naar de mooie en positieve dingen van jezelf. Daarnaast: zorg goed voor je lijf. Je zit lekkerder in je vel als je je goed voelt en tijd voor jezelf neemt.”

Dit is een samenwerking met Nivea

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio