Dit parfum is weelderig en geruststellend, net als je moeder (tipje!)

Beauty

Dit parfum is weelderig en geruststellend, net als je moeder (tipje!)

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

2 mei 2024 om 16:00

Gepubliceerd op

2 mei 2024 om 16:00

Je wil je moeder met Moederdag natuurlijk met alle liefde in het zonnetje zetten, maar de cadeautjes die je om de oren vliegen… Zelfs een coverband is er origineel bij. Gelukkig is daar Intimacy Ruby. Het cadeau waarmee je wél goede sier maakt.

En nee, Ruby is geen spannende artiest, hippe plant of lekkere lipstick, maar een subtiele geur die je subiet zelf op zou sprayen als je ‘m op je ma’s kaptafel zou zien staan. Leuk: naast Intimacy Ruby is haar zusje Intimacy Ruby Bliss ook verkrijgbaar. Maar, slechts tijdelijk. Dus als je je slag wil slaan, is dít het moment.

Sexy mama Wij zeggen: doen, want Intimacy Ruby Bliss is een fruitige bloemengeur die perfect bij je moeder past. Waarom? Omdat de helderheid en energie van het zomerseizoen erin centraal staan. Omdat het een voluptueuze geur is die haar meeneemt op een reis naar een kleurrijke wereld vol bloemen - scheelt jou weer een bossie - en omdat het haar precies dat stukje sensualiteit geeft dat ze wellicht even verloren was. Omdat het een limited edition is. Dáárom.

ici-paris-ruby

Van binnen en buiten betoverend Denk je nu, klinkt goed, maar ik voel toch meer bij oud & vertrouwd (waarbij we het uiteraard niet over je moeder hebben), kies dan voor de Ruby die al iets langer in dit leven meedraait: Intimacy Ruby. Een zachte geur met krachtige effecten. Delicaat, kalmerend en heerlijk betoverend. Net als je moeder heeft ook Intimacy Ruby geen extra franjes nodig om te kunnen stralen. De verpakking is minimalistisch en milieuvriendelijk - net als.. nee. Dat dan weer niet.

Rennen en ruiken Het moge duidelijk zijn: deze twee geuren zijn wat ons betreft het perfecte cadeau voor je moeder - maar het mag natuurlijk ook je schoonmoeder, bonusmoeder, vriendin-to-be-moeder of degene die voor jou een moeder is, zijn. Ga snel naar een ICI PARIS bij jou in de buurt of shop online en geef de vrouw van je leven het beste cadeau ooit - oke, naast jezelf natuurlijk.

Dit is een samenwerking met ICI PARIS XL.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.