Met deze inpaktips gaat het hele gezin met de perfect gepakte koffer op reis

Style

Met deze inpaktips gaat het hele gezin met de perfect gepakte koffer op reis

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

16 mei 2024 om 16:00

Gepubliceerd op

16 mei 2024 om 16:00

Het leed dat inpakken heet verzachten? Kelly Huisman - stylist der Nederlandse sterren - to the rescue. In onze driedelige miniserie geeft ze de perfecte inpaktips voor drie verschillende soorten vakantie: stedentrips, familievakanties en zonvakanties. Dat doet ze niet alleen, dat doet ze samen met Primark, dé go to store voor al je reis-essentials én meer.

Kelly's Koffer: Familievakantie - &C x Primark

Kelly's Koffer: Familievakantie - &C x Primark

Nooit meer te veel mee In deze tweede video: de familievakantie. Wat neem je mee? Wat laat je thuis (en dan bedoelen we niet je man, achter het behang), en hoe pak je je koffer op zo’n manier in dat je lekker veel kunt meenemen, zonder dat je jurkjes en bloesjes eenmaal op locatie als vodden tevoorschijn komen?

De truc: goed combineren, slim inpakken en shoppen bij Primark. Dat het inpakleven zó simpel kan zijn. Eerst zien, dan geloven? Bekijk de video en aanschouw zelf met hoe weinig kleren je zo veel leuke outfits mee kunt nemen.

Win 150 euro aan shoptegoed Alle items in de video zijn voor fijne prijzen te koop bij Primark, inclusief die handige compressiezakken (werden wij dan weer enthousiast van). Helemaal leuk is dat we aan het eind van deze miniserie drie giftcards ter waarde van 150 euro mogen weggeven. Shop je al die reis-essentials en leuke kleding nog gratis ook.

Meedoen? Laat hier je gegevens achter en met een beetje geluk paraderen jullie tijdens je vakantie ook nog eens in een aantal gloednieuwe outfits van Primark over het strand. Liever niet wachten en zelf al die leuke kleding, koffer en compressiezak uit deze video inslaan? Dat kan. Je vindt de artikelen in elke Primark bij jou in de stad.

Dit is een samenwerking met Primark.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van Brandstudio cases