Natuurlijk jezelf: Willie 'Ik liep brandwonden op tijdens nieuwjaar'

Beauty

Natuurlijk jezelf: Willie 'Ik liep brandwonden op tijdens nieuwjaar'

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

14 september 2022 18:00

Gepubliceerd op

14 september 2022 18:00

Lukt het niet om de bovenstaande video te bekijken? Zorg er dan voor dat je de cookies accepteert.

Hoe doe je dat, jezelf mooi vinden? In onze nieuwe videoserie Natuurlijk jezelf gaat Julia Sinning (Miss Nederland 2021) elke maand in gesprek met mensen die hun imperfecties – van littekens tot flaporen – hebben omarmd, juist omdat die hen bijzonder, mooi én uniek maken. Hun motto? Go with the flaw. Dit keer: Willie Veerman-Tol (36) is ernstig verbrand.

Wij zijn klaar met al die perfecte plaatjes, échte schoonheid is wat telt. Je bent namelijk precies mooi en goed zoals je bent. Maar ja, da's makkelijker gezegd dan gedaan. Want: hoe doe je dat, jezelf zijn? Natuurlijk jezelf #8 In deze aflevering van Natuurlijk jezelf, zien we dat Julia (Miss Nederland 2021 en hannah ambassadeur) in gesprek gaat met Willie. Ze heeft brandwonden op haar gezicht, armen en benen en mist een aantal vingers. Willie: 'Ik word nog vaak nagekeken, maar daar ben ik niet zo mee bezig.' 'Ik heb deze brandwonden opgelopen tijdens de nieuwjaarsbrand in café 't Hemeltje in Volendam. Ik was net een maand daarvoor vijftien geworden en mocht eigenlijk niet uitgaan van m'n ouders. Maar na een beetje zeuren, zeiden ze: 'Vooruit, ga maar.' Het was verschrikkelijk. Ik belandde in het ziekenhuis. De eerste maand na de brand lag ik kritiek en werd ik in coma gehouden. Na vier maanden kwam ik van de intensive care af.' Lees ook: Natuurlijk jezelf: Tessa 'Ik ben nooit onzeker over mijn wijnvlek' 'Elke keer als ik een stukje verbrande huid zag, was ik vooral geïnteresseerd: 'Wow, wordt dat ooit beter?' Gelukkig werd het dat wel. Als je foto's van die eerste jaren ziet, zou je me niet herkennen. De eerste vijf jaar waren de brandwonden rood, vurig en dik. Ook in m'n gezicht. Met enorme bobbels op de littekens. Ik heb er zelf nooit moeite mee gehad om onder de mensen te komen. Al komt dat denk ik ook omdat veel mensen in Volendam hetzelfde hebben meegemaakt. Die hele generatie zag er zo uit. Wij gingen zo veel met elkaar om, dat je het op een gegeven moment niet meer doorhad. Inmiddels kijken de meeste mensen alleen maar. Geen probleem. Ik weet hoe het werkt. Als ik iemand zie die er anders uitziet dan 'normaal' kijk ik ook. Ik reken mensen daar niet op af.' Lees ook: Natuurlijk jezelf: Silvana 'Mijn hele lijf is bedekt met schubben' 'Ik vind het het ergst dat m'n handen beschadigd zijn. Na de brand zijn er een aantal vingers geamputeerd. De rest van m'n vingers hebben ze vastgezet zodat ik nog een grijpfunctie heb. In principe kan ik zo goed als alles zelf. Maar het lukt me bijvoorbeeld niet om de kleine knoopjes van m'n dochters jurkje dicht te maken. Daar kan ik dan van balen. Wat ik het mooist vind aan mezelf? Mijn ogen. Daar krijg ik ook geregeld complimentjes over.' Of je nu acné, een droge huid of wat anders hebt, hannah is de specialist in huidverbetering. Ontdek waar hannah voor staat en maak een afspraak voor een Xperience bij een hannah huidcoach bij jou in de buurt. Dit is een samenwerking met hannah.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt branded content en activatie-campagnes. Prikkelende en vooral amuserende campagnes, waarmee we vrouwen 18-44 jaar in het hart weten te raken. Campagnes op maat, met relevantie voor het merk, en waarin altijd een knipoog en relativering voelbaar is. Alle campagnes worden in-house ontwikkeld, van strategie, concept, productie tot distributie. Waar relevant 360-graden doorvertaald naar videoseries, printcampagnes, advertorials, social stories, podcast, live activaties en meer. '...reaching and engaging women through compelling content…'