Vraag het Beauty Editor Xana: 'Wat zijn eenvoudige feestkapsels die je snel kunt namaken?'

Beauty

Vraag het Beauty Editor Xana: 'Wat zijn eenvoudige feestkapsels die je snel kunt namaken?'

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

22 december 2023 om 12:00

Gepubliceerd op

22 december 2023 om 12:00

Heb jij prangende beautyvragen? Of een beauty-onderwerp waar je van staat te popelen om over te lezen? Vertel het ons. Iedere week beantwoordt onze Beauty Editor Xana één van jullie beautyvragen. Met deze week: feestkapsels.

'Wat zijn eenvoudige feestkapsels die je snel kunt namaken?' - Loes

Het is weer die tijd van het jaar waar iedereen vol verwachting uitkijkt naar de feestdagen. Met al dat koken, bakken, poetsen, shoppen en het plannen van feestjes zou je bijna vergeten om ook aan jezelf te denken. Maar hé, je wilt er wel op je best uitzien voor al die feestjes, toch? Maar laten we eerlijk zijn, wie heeft er tijd om urenlang in de salon door te brengen of thuis ingewikkelde kapsels te creëren? Ik in ieder geval niet.

Daarom heb ik 5 supermakkelijke ideeën voor feestkapsels verzameld, die je gewoon thuis kunt uitproberen, zonder al te veel gedoe. Houden we van. Deze tijdloze kapsels voor feestjes zorgen ervoor dat je in een handomdraai straalt. Komt-ie. Lees ook: Vraag het Beauty Editor Xana: 'Hoe kom ik snel van een onderhuidse puist op m'n neus af?' 1. Slag met sparkly pins

Slag met sparkly pins

Beeld: The Hair Edit 2. Half opgestoken met lintje

Haartips

Beeld: Pinterest 3. Lage knot met pareltjes

Haarstyle feestdagen

Beeld: Kristin Ess 4. Gevlochten knot

5. Vlechtje

Ben jij ook benieuwd naar een bepaald beauty-onderwerp? Stuur mij je prangende beautyvragen: xana.ferreira.chicano@andcmedia.nl. Wie weet beantwoord ik jouw vraag wel volgende week vrijdag.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen

Shop beauty producten